НА ПРВИ ПОГЛЕД ИЗГЛЕДА КАО ПИТА: Пробајте запечену тестенину са кобасицом (ВИДЕО)
ЗАНИМЉИВО јело, лако за спремање одличног укуса. Уживаћете!
Фото: Јутјуб принтскрин/Jelajelena Petrovic
ЗАПЕЧЕНА ТЕСТЕНИНА СА КОБАСИЦОМ - потребно је:
300 гр тестенине
200 гр сира тврђег
200 мл киселог млека
50 гр сувих кобасица
мало уља
качкаваља
першунов лист
Foto: Bakina kuhinja
ЗАПЕЧЕНА ТЕСТЕНИНА СА КОБАСИЦОМ - припрема:
Скувати тестенину не баш сасвим и оцедити је. У чинију размутити јаја, додати кисело млеко, коцкице кобасице, 50 гр качкаваља ренданог и измрвљен сир. Додати неколико кашика маслиновог уља и мало соли.
На крају убацити сецкан першун и млевени бибер и изједначити. Тепсију подмазати уљем и сипати тестенину и мало је поравнатии.
Преко тестенине сипати спремљен надев, па протрести да дође између тестенине. Одозго додати мало још мрвљеног сира и ренданог качкаваља. Пећи у рерни на 220 степени око 30 мин. Врхунско.
Препоручујемо
РЕЦЕПТ ЗА НАЈТРАЖЕНИЈУ ЧОРБУ: Данашњи ручак - ништа лакше (ВИДЕО)
23. 03. 2023. у 12:00
СЛАНЕ КОРПИЦЕ СА СПАНАЋЕМ: За доручак, вечеру или прилог уз ручак (ВИДЕО)
15. 03. 2023. у 12:00
СУКОБ НАМ ЈЕ ПРЕД ВРАТИМА Руте упозорава: Ми смо следећа мета Русије
РУСИЈА би могла да буде спремна да употреби војну силу против НАТО-а у наредних пет година, сматра генерални секретар НАТО-а Марк Руте.
11. 12. 2025. у 15:46 >> 16:40
ОСУЂЕНИ ЗА УБИСТВО СТАРЦА У ЗАТВОРУ ПАДИНСКА СКЕЛА: Зрна саосећања немају, изречене вишегодишње казне
СРЕЋКО Стефановић (22), Саша Станковић (22) и Далибор Петровић (24) оглашени су данас кривим у Вишем суду у Београду за тешко убиство Станимира Брајковића (74) на безобзиран и насилнички начин у затвору Падинска Скела почетком фебруара 2024. године. Овом првостепеном пресудом Стефановић је осуђен на 19 година затвора, а Станковић и Петровић на по 18 година.
11. 12. 2025. у 16:22
"СТИГЛИ СРПСКИ ХУЛИГАНИ!" Аустријска полиција плаши грађане по улицама Граца због навијача Звезде
Штурм Грац и Црвена звезда играју утакмицу у Лиги Европе, а пред тај меч аустријска полиција је урадила нешто несвакидашње.
11. 12. 2025. у 16:15
Коментари (0)