НЛО УРАЊА У ТИХИ ОКЕАН: Снимак у близини Калифорније је начинила америчка ратна морнарица (ВИДЕО)

Новости онлине

15. 05. 2021. у 18:44

НЕДАВНО објављени снимак мистериозног летећег објекта, који је настао у близини обале Калифорније, је аутентичан, потврдило је америчко министарство одбране.

НЛО УРАЊА У ТИХИ ОКЕАН: Снимак у близини Калифорније је начинила америчка ратна морнарица (ВИДЕО)

Архива

Пентагон је навео да је снимак лоптастог објекта забележен са једног од ратних бродова морнарице и да је истрага у току.

Снимак је објавио познати амерички филмски уметник Џереми Корбел. На зрнастом снимку начињеном инфрацрвеном камером, види се округли објекат како лебди изнад океана пре него што падне у воду.

Недуго пошто је видео почео да циркулише друштвеним мрежама, из Пентагона су потврдили његову аутентичност.

​-Могу да потврдим да је видео снимио припадник морнарице и да је у току истрага о том случају, саопштила је Сусан Гоф, портпаролка морнарице.

Истрагу о овом случају води специјална група за неидентификоване феномене у ваздуху (УАПТФ) формирана као део обавештајних структура Пентагона.

На снимку се чују и гласови морнара, који су веома изненађени оним што виде, а један од њих говори другом да забележи место где је објекат пао у океан.

Џереми Корбел, који се поред уметности, бави и прављењем документараца о НЛО, тврди да је видео снимљен близу Сан Дијега 2019. године. Како каже, снимак је настао у командном центру ратног брода „Омаха“.

​Он је објавио и наводне записнике са војног састанка о том питању, на којима се види да су покушаји да се олупина објекта нађе у води после пада били безуспешни, преноси РТ.

Пентагон је раније саопштио да је укинуо свој програм за праћење НЛО, али је прошле године, у извештају Сенату, објављено како је тај посао наставило друго тело, УАПТФ. Сенат је том телу наложио да објави своје извештаје о НЛО до јуна.

rs.sputniknews.com

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)