РАЊЕН ПОКУШАО ДА ПОЗОВЕ ПОМОЋ, ПА СЕ СРУШИО МРТАВ: Стравичан снимак убиства Србина у Филаделфији, Милан убијен док је шетао пса! (ВИДЕО)

Novosti online

15. 05. 2021. у 18:05

У САД је почело суђење осумњиченом за убиство Србина Милана Лончара који је упуцан у јануару ове године у Филаделфији док је шетао пса.

РАЊЕН ПОКУШАО ДА ПОЗОВЕ ПОМОЋ, ПА СЕ СРУШИО МРТАВ: Стравичан снимак убиства Србина у Филаделфији, Милан убијен док је шетао пса! (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Током припремног рочишта у судници приказан је језиви видео снимак на коме се види како Милан шета са псом, кад га пресрећу двојица мушкараца. Док га пљачкају један од њух му држи пиштољ прислоњен на груди. Након што су му претресли џепове Милана су упуцали.

Двојица нападача беже док рањени Милан посрћући покушава да позове неког телефоном, да би се убрзо сручио на тротоар. Кад је полиција стигла после неколико минута и даље је чврсто држао поводац.

Џозефус Дејвис (20), један од осумњичених за убиство, који је живео неколико улица даље од места пуцњаве, седео је нем у судници у уторак. Чак седморица полицајаца сведочила су о снимку са надзорних камера, одећи коју је Дејвис носио, а коју су камере снимиле и траговима барута који је пронађен на његовој јакни.

Фото: Фејсбук/ Olivia Gorski

У судници су били и мајка и сестра настрадалог младића, али и Миланова девојка Оливија Горски. Инспектор Торстен Лук, који је радио на прикупљању доказа и снимака са видео надзора, објаснио је како су после пуцњаве, која се догодила око 19 сати, двојица осумњичених кренули да беже у правцу југа преко паркинга и прескачући ограду.

Касније су их камере снимиле како шетају у оближњој улици, а потом су уснимљени како улазе у улицу где је Дејвис живео. Иначе Џозефус Дејвис (20) ког је полиција Филаделфије означила као пуцача на Милана Лончара хладнокрвно убијеног док је шетао пса у близини своје куће у насељу Бруеритаун, одраније је познат полицији и у тренутку када је упуцао младића налазио се на условном отпусту.

Фото: Фејсбук/ Olivia Gorski

Само две недеље пре него што је Дејвис покушао да опљачка Лончара, након чега га је и упуцао, оптужен је због крађе аутомобила и киднаповања, али и напада на затворског чувара. Међутим, на слободи се нашао након што је платио кауцију.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)