КРАЉИЦА ЈЕ ОЧАЈНА: Британци љути на принца Харија - То што је урадио је себично и окрутно!

Novosti online

15. 05. 2021. у 11:05

ПРИНЦ Хари означен је као "безобзирно окрутан" према краљици која га "обожава", због ниподоштавања краљевског живота, док се она још увек бори да се снађе без недавно преминулог супруга принц Филипа, каже Ангела Левин, стручњакиња за краљевску породицу.

КРАЉИЦА ЈЕ ОЧАЈНА: Британци љути на принца Харија - То што је урадио је себично и окрутно!

Фото: ЕПА

Војвода од Сасекса поново је говорио о томе како му се није свиђао живот у Краљевској породици.

Хари је гостовао у подкасту чији је водитељ глумац Декс Шепард (46). Причао је о животу у краљевској породици и упоредио је са животом Трумана Бурбенка, ког камере прате у стопу од рођења.

Признао је како је годинама осећао да се не уклапа у краљевску породицу и често је био беспомоћан.

Левин је, као и велики део јавности, осудила ове изјаве.

Навела је да је Хари "себичан" због својих изјава, посебно сада када се краљевска породица суочава са смрћу Принца Филипа, преноси "Мирор".

- Краљица, која има 95 година, је храбро отишла у Парламент на церемонију, али би могло да се каже да то није иста жена.

- Страшно је узнемирена, обожава Харија. А принц Чарлс је дао све од себе. Дакле, то је било безобзирно сурово - истакла је Левин.

Меган и Хари очекују своје друго дете, а Хари је искористио интервју са Шепардом да каже да није желео да на своју децу преноси проблеме које је он имао као члан краљевске породице.

Признао је да је напустио краљевску породицу и преселио се у САД због онога што је учињено његовој мајци принцези Дајани.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)