ИЗРАЕЛСКИ ЛОВЦИ ПОЛЕТЕЛИ КА ГАЗИ: Апокалиптичне сцене на улицама Тел Авива, возила у пламену, има мртвих и рањених! (ВИДЕО)

Novosti online

11. 05. 2021. у 23:21

ПАЛЕСТИНСКА организација Хамас вечерас је испунила своју претњу да ће напасти највећи град у Израелу Тел Авив, који је вечерас засут са стотинама ракета.

ИЗРАЕЛСКИ ЛОВЦИ ПОЛЕТЕЛИ КА ГАЗИ: Апокалиптичне сцене на улицама Тел Авива, возила у пламену, има мртвих и рањених!  (ВИДЕО)

Фото: Твитер

Узбуна за ракетни напад дата је за све градове на западу Израела, као и у централном делу земље.Заправо не постоји град који није засту ракетама М-230 домета до 150 километара, а које Хамас испаљује из Газе.

Осим у Тел Авиву најтежа ситуација је у Ашеклону уз саму границу са Газом, а под удар дошло је место Ришон Ле Цион које се налази на неких осам километара јужно од Тел Авива и припада административном округу Гусх Дан.

Министарство спољних послова Израела објавило је снимак из овог места на које је пало неколико Хамасових ракета које су направиле пустош у овом граду.

На снимку се виде гомиле спаљених возила на улици. Према последњим информацијама у нападу је убијена једна жена, а неколико мештана је рањено.

Ракетни напад се и даље одвија уз повремене паузе, а према последњим информацијама 69 сквадрон опремљен ловцима Ф-15И и Ф-16И из авио базе Неватим полетели су у напад на циљеве у Гази.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)