НОВА КРАЉЕВСКА "БОМБА" НА ПОМОЛУ? Оно што ће се ускоро догодити могло би да направи још већи раздор у породици!

Novosti online

11. 05. 2021. у 19:06

ТЕНЗИЈЕ у британској краљевској породици се не стишавају откако су принц Хари и Меган Маркл дали интервју Опри Винфри.

НОВА КРАЉЕВСКА БОМБА НА ПОМОЛУ? Оно што ће се ускоро догодити могло би да направи још већи раздор у породици!

Фото: АП

Чини се да се спрема још драме, јер се тренутно снима нови документарни филм о принцези Дајани, у коме ће бити приказани никад виђени снимци из живота трагично настрадале мајке принца Харија.

Биће то наставак филма "Дајана, према њеним речима" из 2017. године.

Емитовање документарног филма на платформи "Нетфликс" најављено је за следећу годину, када се навршава 25 година од Дајанине смрти.

Како пише "Клоусер онлајн", ово би могло да створи непријатности за Харија јер су он и Меган потписали уговоре за друге ТВ пројекте на истој платформи.

Свет се и даље сећа интервјуа који је Дајана дала Мартину Баширу 1995. године, који је гледало 23 милиона људи.

Фото: ЕПА

 

Она је разбеснела краљевску породицу откривши до тада непознате детаље њеног брака са принцом Чарлсом.

Дајана је, између осталог, признала да се осећала веома усамљено за време брака.

Како тврди Пол Барел (62), Дајанин пријатељ и батлер, документарац би могао да буде непријатан за Харија, који је већ у тешкој позицији због велике свађе са породицом.

- Нови снимци ће, несумњиво, бити фасцинантни за гледаоце. Биће откривено још тајни и гледаоци ће добити више увида у то каква је Дајана заиста била. Отприлике у то време била је изузетно параноична, веровала је да је новинари прате - рекао је он и додао да га је Дајана натерала да искључи телефоне.

- Овај документарни филм може изазвати скандал, а такође ће бити изнети приватни детаљи о Дајани, а то ће заиста бити непријатно за Харија - тврди Барел.

Фото АП

 

- Увек је мрзео чињеницу да је његова мајка експлоатисана у медијима, а сада се исто догађа на платформи са којом он и Меган сарађују.

Како наводи, Нетфликс је искористио интересовање за краљевску породицу снимањем серије "Круна" која се бави њиховим животом, уговором са Харијем и Меган, али и  најновијим документарцем о Дајани.

- Ситуација је веома непријатна јер мислим да Меган Дајану види као узор, тако да ће јој бити добродошао већи увид у њен живот. Ипак, то би могло да створи поделу између ње и Харија, могло би чак и да их раздвоји.

Прошлог месеца, Хари се вратио у Енглеску на сахрану свог деде принца Филипа - где се први пут суочио са породицом након интервјуа са Опром Винфри.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (1)