ХТЕО ДА ПРЕГАЗИ КОМШИНИЦУ, СТРАДАЛА СУПРУГА: Британац добио 15 месеци затвора

Новости онлајн

11. 05. 2021. у 18:49

МАЈКЛ Годеноу (73) из Велике Британије осуђен је на 15 месеци затвора јер је у јулу 2019. године прегазио своју супругу, покушавајући да тешко повреди прву комшиницу Мишел Палмер.

ХТЕО ДА ПРЕГАЗИ КОМШИНИЦУ, СТРАДАЛА СУПРУГА: Британац добио 15 месеци затвора

Фото: ЕПА

Породице Годеноу и Палмер комшије су више од 30 година, међутим у лошим су односима од 1994. године након што је Палмерова одлучила да између свог и Мајкловог дворишта подигне зид.

Кобног дана Мајкл је намерно блокирао пролаз ка кући, а полудео је када је видео како га Мишел снима. Тада је намерно узео и блокирао њено возило. Након тога је уследила свађа, а бесни Годеноу је у једном тренутку кренуо да вози у рикверц иако је Мишел била рукама наслоњена на задње стакло његовог аутомобила.

Мајклова супруга Линда, која је свађу гледала са прозора, истрчала је из куће да смири ситуацију и кренула је према комшиници. У том тренутку Мајкл је дао гас, Мишел се измакла и Линда је подлетела под точкове возила.

- Годеноу је оборио своју супругу, а потом је точковима прешао преко ње - наводи се у оптужници.

Линда је у бизарној несрећи задобила тешке телесне повреде. Хитно је превезена у болницу где су лекари установили прелом кичме.

Комшије кажу да је Годеноу незгодне нарави и да нису само Палмерови мучили муку са њим, већ да је у "рату" са многим комшијама.

(СрбијаДанас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)