МРАЧНЕ ВЕСТИ ЗА АМЕРИКАНЦЕ: Руски пуковник открио у каквом је стању армија САД - Не схватају да греше!

Novosti online

11. 05. 2021. у 09:45

ПУКОВНИК Виктор Баранец говорио је о стварном стању ствари у америчкој војсци, која себе назива најјачом на свету. Испоставља се да се "непобедива" војска дуго суочавала са кризом.

МРАЧНЕ ВЕСТИ ЗА АМЕРИКАНЦЕ: Руски пуковник открио у каквом је стању армија САД - Не схватају да греше!

Фото: Депоситпхотос/Принтсцреен

Држава оружаних снага САД-а се недавно приближила критичној тачки. Већина војне технике је застарела, а самим тим и у квару. Нема довољно ресурса за извршавање задатака постављених од стране команде, па се јединице смањују.

Не постоји ништа што би подржало војску. Упркос томе, Американци и даље себе сматрају „непобедивим“ и чак ни не схватају да греше. Баранец је америчку војску упоредио са човеком чија је једна рука пуна снаге, а друга виси због дистрофије. Можете то размотрити на примеру једног слепог ока и ноге која се креће штаком.

- Што се тиче броја оружја, Сједињене Државе знатно заостају за Руском Федерацијом, која показује напредну технологију која је модернизована у последњих 10 година. Американци схватају да сав отпад мора бити одбачен, па опскрбљују своје савезнике у Европи - рекао је пензионисани пуковник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)