НЕМА НАДЕ ЗА ПОМИРЕЊЕ ХАРИЈА И ВИЛИЈАМА? Са двора испливали нови детаљи о завађеној браћи

Novosti online

10. 05. 2021. у 16:31

ПРИНЦ Вилијам се и даље осећа "изданим" од стране принца Харија и проћи ће још доста времена док се тензије стишају, тврди краљевски стручњак.

НЕМА НАДЕ ЗА ПОМИРЕЊЕ ХАРИЈА И ВИЛИЈАМА? Са двора испливали нови детаљи о завађеној браћи

Фото: ЕПА

Хари и Вилијам су већ неко време на "одвојеним путевима", а сматра се да су тензије ескалирале након емитовања интервјуа који су Хари и супруга Меган дали Опри Винфри.

Краљевски биограф Данкан Ларкомб рекао је да је да су браћа разговарала након сахране принца Филипа, али и да верује да је њихов однос далеко од поправљеног.

Ларкомб је навео да је извор из палате рекао да ће још доста времена морати да прође пре "него што пукотина у њиховом односу зарасте".

Извор из палате наводно је изјавио да је разговор браће на сахрани "почетак много дужег разговора који су водили тог дана"

- То је сигурно пробудило наду да се однос Вилијама и Харија може поправити, али пут је дуг - рекао је извор, преноси "Дејли стар".

- Вилијам интервју Харија и Меган са Опром посматра као крајњу издају, а осећања су и даље јака међу осталим члановима породице.

- Ипак, сахрана принца Филипа подсетила је Харија на то колико може да изгуби ако остане у завади са људима који га воле - додао је извор.

Како је други извор рекао за "Мејл онлајн", тренутно највише напетости постоји између Вилијама и Меган Маркл.

Подсетимо, током интервјуа са Опром Винфри, Меган је рекла да је Вилијамова супруга Кејт Мидлтон расплакала током свађе везане за хаљине за деверуше.

Ово је, наводно, разбеснело принца Вилијама.

- Меган је била потпуно свесна да је Кејт немоћна да узврати ударац. Упркос растућој популарности у јавности, она је веома осетљива жена која воли да остане "иза сцене". Вилијам сматра да је начин на који се према њој поступа неправедан - додаје извор.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)