МЕЛИНДА РАЗГОВАРАЛА СА АДВОКАТИМА КРАЈЕМ 2019: Да ли је пријатељство са Џефријем Епстајном довело до развода века?

Novosti online

09. 05. 2021. у 22:39

МЕЛИНДА Гејтс је започела консултације са адвокатима за разводе у октобру 2019. године.

МЕЛИНДА РАЗГОВАРАЛА СА АДВОКАТИМА КРАЈЕМ 2019: Да ли је пријатељство са Џефријем Епстајном довело до развода века?

Фото: ЕПА

Отприлике у исто време је пријатељство њеног супруга Била са Џефријем Епстајном било у центру пажње. И иако је Гејст њихов развод најавио у понедељак преко Твитера, према документима које је имао у увид Вол Стрит Џурнал, њихов разлаз је почео пре више од годину дана.

Према писању Дејли мејла, Бил и Мелинда упознали су Епстајна 2013. године, а Мелинда је наводно рекла Билу да га је сматрала језивим и да није мислила да би требало да буду у контакту с њим. До тог тренутка Џефри је већ одлежао казну у затвору на Флориди, био јев осуђен на 18 месеци због оптужби за сексуалне злочине, а на основу споразума о признању кривице из 2008. године.

Сада се испоставило да је дошло до нагодбе за развод брака док је 13. марта Бил најавио да даје оставку на места у одборима Мајкрософта и Беркшхир Хатавеја.

Мелинда је пријаву за развод потписала 3. маја, у близини породичне куће и седишта фондације. Бил је потписао папире у Палм Десерту у Калифорнији.

Један од најбогатијих парова на свету, са богатством од 130 милијарди долара, сачекао је да њихово најмлађе дете, ћерка Фиби, у септембру напуни 18 година како би званично објавили разлаз, наводи се у извештају.

Троје деце наследиће по 10 милиона долара. Гејтсови су раније најавили - све остало ће бити дато у добротворне сврхе.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)