МОЋНА РУСКА АРМИЈА: Лазански открио да ли је Путин на Паради победе показао најјаче руско наоружање (ВИДЕО)

Novosti online

09. 05. 2021. у 10:11

У ПАРАДИ победе у Москви учествовало је 12.500 учесника, 190 оклопних возила и пет врста тенкова, каже амбасадор Србије у Русији Мирослав Лазански напомињући да је учешће ваздухопловног ешалона неизвесно због облачности.

МОЋНА РУСКА АРМИЈА: Лазански открио да ли је Путин на Паради победе показао најјаче руско наоружање (ВИДЕО)

Фото: Илустрација

Лазански је навео да на Паради неће бити приказано ново оружје, јер је већина представљена на прошлогодишној јубиларној.

Он је нагласио да је Москви доста облачно и да није сигуран да ће бити ваздухопловног ешалона, уколико се не разведри.

- У 17 градова биће одржане истовермено параде са укупно 60.000 учесника, 1.800 оклопних средстава и 300 авиона, ако то буду услови дозволили - рекао је српски амбасадор у Русији.

Најзанимљивији ће бити говор председника Путина, које ће поруке послати у часу када се учекује сусрет Бајдена и Путина.

- Односи између САД и Русије су на ниском нивоу, затегнути и хладнији и у односу на најжешћу етапу Хладног рата - казао је Лазански на ТВ Пинк.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Bobby

09.05.2021. 13:00

Оно што смо сви видели својим очима у јерменско-азербејџанском рату је да се сва та "моћна" техника за тили час претвори у гомилу металног отпада. За дивно чудо, и поред свих панцира, искандера, с-300,... исту "толеранцију" ка дроновима испољили су и "патриоти" и слични пратећи системи на ватру из Јемена. Стога, од свих тих моћних оружја, осим срца у јунака, потребан је одговарајући стратег, а то нема да се купи.