ОД БИВШЕ ТРАЖИО ДОЗВОЛУ ДА СЕ ОЖЕНИ МЕЛИНДОМ: Бил Гејтс је целог живота остао у вези са Ен, заједно су одлазили на одморе

Novosti online

05. 05. 2021. у 21:52

ТЕКСТ магазина Тајмс из 1997. године поново је изазвао велику пажњу јавности, пре свега због детаља о бизарном односу који је Гејтс задржао са својом бившом девојком Ен Винблад.

ОД БИВШЕ ТРАЖИО ДОЗВОЛУ ДА СЕ ОЖЕНИ МЕЛИНДОМ: Бил Гејтс је целог живота остао у вези са Ен, заједно су одлазили на одморе

Фото: ЕПА

Тада је објављено да је Бил и даље у добрим односима са својом бившом девојком и да њих двоје заједно одлазе на одморе у Северној Каролини. Још већу пажњу је изазвало то што је за њихове одморе знала и Билова супруга Мелинда.

Гејтс је, говорећи о својим одморима са Ен рекао да они за то време разговарају о биотехнологији.

- Делимо мисли о свету и себи. И чудимо се како смо, као две младе успешне особе, започели велику авантуру на рубовима мало познате индустрије и она нас је довела у средиште невероватног универзума. - говорила је Ен о свом односу са Билом.

Бил и Ен су се упознали 1984. године на рачунарској конференцији. Док су живели у различитим градовима, почели су да иду на "виртуелне састанке" тако што су одлазили да гледају исти филм у исто време и разговарали о томе на својим мобилним телефонима. Ен га је чак убедила да на кратко престане да једе месо.

Прекинули су три године касније и тада је Бил почео да се забавља са Мелиндом. Он је у разговору за магазин Тајм истакао да је, у тренутку када је почео да размишља о браку са Мелиндом тражио благослов од Ен.

Ен је тада рекла Билу да би му Мелинда "добро одговарала јер је имала интелектуалну издржљивост".

"Пар" је чак и започео заједнички посао и 1999. Бил је са Ен склопио партнерство у компанији Hummer Winblad Venture Partners. 

Ен је удата за приватног истражитеља из Сан Франциска Едварда Алека Клина.

Подсетимо, Бил и Мелинда Гејтс су раније ове недеље објавили да се разводе након што је њихов брак "бесповратно сломљен", али су потврдили да ће наставити рад у заједничкој фондацији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)