ВИЛИЈАМ ЈЕ ТЕСТИРАО КЕЈТ: Принц је озбиљно размишљао пре него што је донео одлуку да баш Кетрин буде његова будућа краљица

Novosti online

04. 05. 2021. у 21:39

ПРОНАЛАЗАК онога с ким ћете провести остатак живота никада није једноставно.

ВИЛИЈАМ ЈЕ ТЕСТИРАО КЕЈТ: Принц је озбиљно размишљао пре него што је донео одлуку да баш Кетрин буде његова будућа краљица

Фото: Инстаграм принтскрин

Али за принца Вилијама, који је други по реду за британски престо, то је био још већи задатак, јер би његова изабраница морала бити идеалан партнер уколико постане "шеф" државе.

Према краљевском стручњаку Роберту Лејсу, војвода од Кембриџа (38) који је прошле недеље прославио десет година брака са својом Кетрин, осећао се као да мора да "изврши аудицију" своје изабранице пре него што може да је вери.

Лејс је у једном гостовању рекао да се говори да је Вилијам тестирао за Кетрин за њену будућу улогу.

- И мислим да у томе постоји истина. Вилијам је будући краљ Британије и Комонвелта и, свидело му се то или не, део његовог посла био је да одабере супружника који ће тај посао добро обавити.

Вилијам и Кејт су се први пут упознали као бруцоши на Универзитету Сент Ендрјуз и провели четири године заједно пре него што су се накратко растали 2007. године.

Прекид је иницирао Вилијам који је почео да се осећа "клаустрофобично" у вези и док је Кејт желела да се обавеже, није се осећао спремно. Пар је поново почео да се забавља након нелолико месеци.

Они су сада прославили 10 година откако су се венчали у Вестминстерској опатији, а њихово венчање је гледало две милијарде људи испред малих екрана.

Војвода и војвоткиња од Кембриџа имају су троје деце, принца Џорџа (7), принцезу Шарлот (6) и принца Луиса (3). 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)