МЕГАН И ХАРИ СУ УПОЗОРЕНИ: Ако ураде оно што су наумили, породица им никада неће опростити!

Novosti online

04. 05. 2021. у 16:25

МЕГАН Маркл и принц Хари упозорени су да "неће бити шансе за помирење" са остатком краљевске породице уколико објаве ажурирано издање биографије у којој би могли да се нађу интимни детаљи разговора који су забележени на британском двору.

МЕГАН И ХАРИ СУ УПОЗОРЕНИ: Ако ураде оно што су наумили, породица им никада неће опростити!

Фото: ЕПА

Данкан Ларкомб, краљевски биограф, говорио је о последицама које би ново издање књиге "Проналажење слободе" могло да има на већ пољуљане односе између Меган и Харија и њихове родбине у Великој Британији.

- То би била кап која би прелила чашу. То би било то, не би било никакве шансе за помирење, а поверење би било изгубљено - рекао је он, преноси МејлОнлајн.

- Како би ико из краљевске породице могао да им верује ако би процурели интимни детаљи њихових разговора. Зашто би желели да имају ишта са њима - додао је Ларкомб.

Иако је признао да "ново издање књиге има смисла", с обзиром да дешавања у породици почетком ове и прошле године, каже да се нада да се неће догодити нешто што би могло додатно да продуби раздор у породици.

Подсетимо, нова верзија биографије принца Харија и Меган Маркл под називом "Проналажење слободе" требало би да буде објављена овог лета.

Прво издање аутора Омид Скобија и Каролин Дуранд, објављено 11. августа прошле године приказало је живот познатог пара од њиховог упознавања 2016. године до одласка из краљевске породице почетком 2020.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)