ЕВО КО ЈЕ ТРАЖИО РАЗВОД БРАКА: Мелиндине речи изненадиле све, открила шта је проблем

Новости онлине

04. 05. 2021. у 11:04

ВЕСТИ о разводу Била и Мелинде Гејтс стигле су као гром из ведра неба. И након почетног шока, сада сви имају једно питање - колико ће овај развод коштати?

ЕВО КО ЈЕ ТРАЖИО РАЗВОД БРАКА: Мелиндине речи изненадиле све, открила шта је проблем

Фото: AP Photo/Jacquelyn Martin

"Тхе Сун" тврди да поседују захтев за развод који је поднела Мелинда (56), у којима између осталог Мелинда наводи да она и Бил (65) већ живе одвојено.

- Брак је неопозиво разорен и молимо суд да оконча нашу брачну заједницу. Наш заједнички живот окончан је датума који је наведен у уговору о раздвајању - стоји у овом папиру.

По свему судећи, Мелинда и Бил нису имали никакав предбрачни уговор.

По папирима које "Тхе Сун" поседује, Мелинда од Била не потражује никакву надокнаду. Богатство Била Гејтса, подсетимо, по последњим проценама износи 124 милијарде долара.

Подсетимо, јуче је као бомба одјекнула вест да се Бил и Мелинда разводе.

- Након много промишљања и рада на нашем односу, донели смо одлуку да окончамо брак. У протеклих 27 година одгојили смо троје невероватне деце и поставили темељ који омогућава људима широм света да воде продуктивне и здраве животе. Настављамо да делимо веру у ту нашу мисију и наставићемо да заједно радимо у фондацији, али више не можемо да растемо заједно као пар у наредној животној фази. Молимо за поштовање наше приватности док покушавамо да ухватимо правац у овом новом животу - гласи заједничка порука Била и Мелинде објављена на Твитеру.

(Блиц жена)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)