ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНЕ ВЕЗЕ РЕКАО ЈЕ ДА ИМА КОРОНУ И - ОТИШАО: Када је Кетрин пријавила његов нестанак полицији, открила је страшну истину!

Novosti online

04. 05. 2021. у 00:59

- БИЛА сам у срећној вези две године, када је мој дечко просто пропао у земљу.

ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНЕ ВЕЗЕ РЕКАО ЈЕ ДА ИМА КОРОНУ И - ОТИШАО: Када је Кетрин пријавила његов нестанак полицији, открила је страшну истину!

Фото: Скриншот

Престао је да ми одговара на поруке, престао је да ми се јавља на позиве. Лудела сам данима, а онда решила да позовем полицију.

Тако своју причу на ТикТоку почиње Кетрин Верб, која је након пријаве нестанка свог дечка дошла до запањујућег открића о њему.

Кетрин је, каже, већ замишљала њихову срећну будућност и смишљала имена деце, а онда је почела пандемија корона вируса.

- Били смо заједно две године и била сам уверена да ћемо се ускоро венчати, добити децу и остатак живота провести заједно. А онда се десила пандемија и он ми је рекао да има вирус. Рекао ми је да мисли да је најбоље да оде у болницу, пошто има тешке симптоме. Онда се десило чудо и почео је да се опоравља. Јавио ми се, рекао да му је боље, али након тог јављања више се никад нисмо чули - каже Кетрин.

После тога, просто је престао да јој одговара на позиве и поруке. Кетрин је страховала од најгорег исхода.

- Звала сам га данима. Недељу дана касније, сви моји позиви постали су преусмерени на говорну пошту. Почела сам да паничим, звала сам и болнице плашећи се да је тамо, али нигде га није било. Тад сам решила да случај пријавим полицији. Поднела сам пријаву за несталу особу и знате шта су ми рекли? Рекли су ми да мој дечко не постоји - прича ова девојка.

- Дакле не само да је решио да ме "goustuje" тако што ће лажирати своју смрт, већ ме је две године завлачио под лажним именом и идентитетом! - каже Кетрин.

Њена исповест планула је на Тик Току, а људи су уверени да имају тачно објашњење шта се догодило.

- Сто посто је серијски убица. То мора да је неки психопата!

- Гарантовано је ожењен и има децу, а када је почела пандемија почео је да ради од куће и није више могао да се виђа с тобом - нагађају људи.

(Блиц жена)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)