ДИРЕКТОРКА ШКОЛЕ ТУЧЕ ДЕВОЈЧИЦУ ЛЕТВОМ: Мајка без речи гледала све, језиви снимак са Флориде разбеснео јавност (ВИДЕО)

Новости онлине

03. 05. 2021. у 15:36

ДИРЕКТОРКА основне школе на Флориди налази се под истрагом због ударања девојчице старе шест година дрвеном летвом, јер је дете наводно покварило школски компјутер. Цео инцидент снимила је девојчицина мајка.

ДИРЕКТОРКА ШКОЛЕ ТУЧЕ ДЕВОЈЧИЦУ ЛЕТВОМ: Мајка без речи гледала све, језиви снимак са Флориде разбеснео јавност (ВИДЕО)

Фото: Твитер

Мелиса Картер, директорка основне школе на Флориди, снимљена је како у својој канцеларији дрвеном даском удара 6-годишњу девојчицу. На видеу који је снимила мајка девојчице, види се како Картерова савија девојчицу и удара је неколико пута.

Директорка је казнила девојчицу јер је наводно проузроковала штету на рачунару. Њена мајка је тог дана дошла у школу како би платила штету коју је њена ћерка направила, а призор који је затекла у канцерларији директорке оставио је мајку без речи.

Она је одлучила је све да сними како би надлежним органима поднела доказе о стравичном понашању директорке. Цео случај згрозио је родитеље и раднике школе.

- Никад нисам ударила своју девојчицу. Ово је недопустиво, не могу да верујем да се тако нешто десило - рекла је мајка 6-годишње девојчице.

Полиција Клустона и Одељење за децу и породице потврдили су да истражују инцидент и да је директорка тренутно под истрагом.

Адвокат Брет Провински који ради са имигрантима и који је задужен за случај девојчице, казао је како би ово могло оставити трајне последице на психичко стање детета.

- Директорка је под истрагом и сигурно ће бити кажњена за учињено. Школа не допушта никакав облик кажњавања и ово што се догодило недопустиво је. Девојчица је била престрављена и осећала се рањиво - рекао је Провински.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)