ХАРИ "ЗАЛУДЕО" АМЕРИКАНЦЕ: Принц одржао емотивни говор - ево шта је рекао у првом обраћању након сахране деде Филипа (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

03. 05. 2021. у 10:26

ПРИНЦ Хари појавио се у јавности први пут након сахране свог деде принца Филипа.

ХАРИ ЗАЛУДЕО АМЕРИКАНЦЕ: Принц одржао емотивни говор - ево шта је рекао у првом обраћању након сахране деде Филипа (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Танјуг АП

Он је одржао говор на добротоворном догађају под називом „Вакс Лајв – Концерт за поновно уједињење света“  а трудна супруга Меган остала је код куће.

Раније је најављено да ће Хари и Меган бити председавајући акције организације Глобал Ситизенс за осигурање равномерне испоруке вакцина најсиромашнијим земљама.

Хари је овом приликом похвалио медицинске раднике широм света који се последњих годину дана боре са вирусом корона, а публика је говор пропратила масовним аплаузом и овацијама, преноси "Експрес".

Снимци објављени на друштвеним мрежама приказују масу која вришти, скаче и аплаудира док Хари излази на бину.

"Сјајно је што САД дочекују Харија на овај начин", "Волимо Харија", само су неки од коментара на Твитеру.

Хари је, у обраћању окупљенима, од којих су сви имунизовани, навео да би вакцине требало да буду доступне свима у свету.

- Вечерас славимо сваког од вас овде, вакцинисане лекаре који су дошли на концерт, али и милионе јунака широм света који се боре на првој линији фронта - рекао је Хари.

Фото: Танјуг АП

 

- Провели сте последњу годину борећи се храбро и несебично да бисте нас све заштитили. Служили сте и жртвовали се, довели себе у опасност и понашали се храбро, знајући ризике. Дугујемо вам невероватну захвалност. Хвала вам.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)