ПЕДОФИЛА УНАКАЗИЛИ ОД БАТИНА ЧИМ ЈЕ СТИГАО У ЗАТВОР: Претучен после само неколико секунди, чекају га пластичне операције (ФОТО)

Новости онлине

02. 05. 2021. у 22:10

ПЕДОФИЛ који је признао отмицу и силовање тринаестогодишње девојчице у Лондону мораће да буде подвргнут пластичним операцијама пошто је нападнут у року од неколико секунди пошто је стигао у затвор.

ПЕДОФИЛА УНАКАЗИЛИ ОД БАТИНА ЧИМ ЈЕ СТИГАО У ЗАТВОР: Претучен после само неколико секунди, чекају га пластичне операције (ФОТО)

Фото: Депоситпхотос/Фацебоок

Кадиан Нелсон (27), се изјаснио кривим за отмицу, силовање и претњу убиством у понедељак, а неколико сати касније је спроведен у затвор Вандсворт у јужном Лондону.

Одмах по пријему њему је један затвореник нанео тако озбиљне повреде да ће морати да буде потвргнут пластичним операцијама. 

- Био је то брутални напад, други затвореник је стигао са њим у истом комбију. Сви су знали шта је урадио - рекао је извор за британски "Сан".

3. новембра прошле године Нелсон је пратио тринаестогодишњакињу, а потом јој се прикрао и ставио јој једну руку преко уста. 

Нелсон са жртвом/Фото: Фацебоок

Након што ју је уз претње смрћу спровео до једне уличице, наредио јој је да скине капут и школску униформу, а потом ју је напаствовао.

Нелсону ће 13. августа бити изречена пресуда у суду Кингстон краун.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)