КАМЕРА СНИМИЛА ЊИХОВЕ ПОСЛЕДЊЕ ТРЕНУТКЕ: Девојачко вече се претворило у хорор, младожења и две лепотице погинули када се срушио мост (ВИДЕО)

Novosti online

25. 04. 2021. у 15:16

ДЕВОЈАЧКО вече претворило се у трагедију када се младожења удавио заједно са две женске званице након што се срушио мост.

КАМЕРА СНИМИЛА ЊИХОВЕ ПОСЛЕДЊЕ ТРЕНУТКЕ: Девојачко вече се претворило у хорор, младожења и две лепотице погинули када се срушио мост (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/Друштвене мреже

Бизнисмен Андреј Букветски возио је групу на забаву пре венчања када се мост изненада срушио у Приморском региону на истоку Русије.

Три жене - укључујући краљицу лепоте - чудом су побегле кроз разбијено задње стакло на аутомобилу након што је возило пало у реку Арсењевку.

Буквецки је погинуо заједно са две девојке.

Младожењу и жену по имену Светлана однела је вода. Тело Алине Пашкове касније је пронађено у возилу.

Према извештајима, нови дрвени мост се срушио под тежином аутомобила, пише Тхе Сун.

Модел Дарја Корнилова, 25, објавила је на друштвеним мрежама: "Жива сам. Успела сам да изађем кроз задњи прозор аутомобила."

Раније је на друштвеним мрежама објавила како се група припрема за девојачко вече, пунећи аутмобил пићима.

Она и две друге жене које су преживеле биле су „у веома лошем стању“, али су сведочиле полицији о трагедији урушавања моста.

Возач је „покушао да крене уназад“ на мосту који се урушавао осећајући како дрвена конструкција попушта испод њега.

- Али било је прекасно - пише у локалном извештају.

Врата аутомобила била су закључана у тренутку катастрофе, али се задње стакло разбило кад се мост срушио, омогућивши за три девојке из аутомобила да побегну.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)