ТЕЛО НАЂЕНО У ДВА КОФЕРА: Британка признала убиство девојке

Танјуг

21. 04. 2021. у 21:25 >> 21:46

БРИТАНКА Гарика Конита Гордон признала је убиство Финикс Нетс (28), чији су остаци пронађени у два кофера у шуми Глостерширу у Енглеској прошлог пролећа.

ТЕЛО НАЂЕНО У ДВА КОФЕРА: Британка признала убиство девојке

Фото: Танјуг/АП

Гордон, такође стара 28 година, изјаснила се кривом за убиство Нетсове које се догодило између 14. априла и 12. маја 2020. Верује се да су жене живеле у суседним собама у хостелу за жене у Бирмингему, пише Гардијан.

Гордоновој је следеће недеље требало да се суди за убиство Нетсове, али се појавила пред судом у Бристолу путем видео везе из женског затвора у Глостерширу да призна оптужбу.

На суду нису наведени детаљи мотива за убиство или околности, а Гордонова, која је говорила само да би потврдила свој идентитет и изјавила да је крива, биће осуђена следећег месеца. Судија јој је одредио притвор.

Полиција је пронашла остатке Нетсове у близини каменолома у у шуми Дин 12. маја прошле године. Полицајци су користили ДНК анализу како би помогли да се идентификује тело.

Наводи се да је Нетсова пореклом из Сарија, да је била перспективна студенткиња, али да је запала у неприлике и неколико месеци живела у хостелу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)