ПУЦЊАВА У ЏОРЏИЈИ: Нападач током потере пуцао из калашњикова, повређена три полицајца

Танјуг

16. 04. 2021. у 10:30

ПОЛИЦИЈА у америчкој држави Џорџији је објавила видео сниимак у којем се приказују детаљи пуцњаве која се одиграла ове недеље, када су тројица полицајаца повређена након што је нападач запуцао на њих из калашњикова током потере.

ПУЦЊАВА У ЏОРЏИЈИ: Нападач током потере пуцао из калашњикова, повређена три полицајца

Depositphotos

Локални медиј "11 Алајв" је саопштио је да видео снимак, који је објавила канцеларија шерифа из округа Керол, почиње од тренутка када су трупери зауставили аутомобил који је ишао 170 километара на сат на међудржавном путу.

Аутомобил је побегао полицајцима који су га зауставили, а путник из аутомобила је отворио ватру на једног полицајца, онеспособио му патролни ауто и повредио га.

Потрага се наставила, а друга двојица полицајаца су повређена, укључујући и једног припадника реда који је повредио главу када се његов аутомобил закуцао у препреку.

Он је хеликоптером пребачен у оближњу болницу и опоравак тече добро.

Један осумњичени је убијен на лицу места, у питању је Пјер Александер Шелтон (28), док је његов рођак Арон Хахуан Шелтон (22) ухапшен и одведен у станицу неповређен.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Predrag

16.04.2021. 12:00

E samo nam još i to treba, nasumični masovni ubica koji od ničega ne strepi! Hajde bar ovaj beži od policije, neki od takvih su spremni da na kraju akcije jurišaju na policiju. Joj ne dogodilo se... 10-50+1