ИТАЛИЈАНИ БИ ПО ВАКЦИНУ У СРБИЈУ: Телефон не престаје да им звони - Туристичка агенција из Болоње "затрпана" захтевима!

Ј. Г.

16. 04. 2021. у 08:32

ДВА дана након што је објавила понуду "путничког пакета" за Италијане који желе да се вакцинишу у Београду, туристичка агенција "Салвадори" из Болоње примила је 500 захтева.

ИТАЛИЈАНИ БИ ПО ВАКЦИНУ У СРБИЈУ: Телефон не престаје да им звони - Туристичка агенција из Болоње затрпана захтевима!

Фото: "Новости"

Заинтересовани су грађани из читаве Италије, укључујући острва, а такође и Италијани који живе у Уједињеним Арапским Емиратима, пише лист "Коријере дела сера".

- Телефон не престаје да звони, изненадиле су нас стотине захтева - рекао је један од браће власника агенције Умберто Салвадори. - Сада помажемо заинтересованима у попуњавању обрасца на ћирилици у којем изражавају интересовање за вакцину, а Србија ће потом контактирати са њима путем текстуалне поруке са потврдом. Међу онима који су се јавили је и компанија са југа земље која жели да организује имунизацију за 200 својих запослених, као део заштите на раду, и радије се ослања на нас који можемо несметано да обезбедимо путовање.

У понуди су различити начини превоза попут, како је рекао Салвадори, редовних и чартер летова, путовања аутомобилом, приватним авионом, путовања са возачем.

- Заинтересовани бирају начин путовања на основу економских могућности. Такође, свако бира и вакцину којом жели да буде пелцован, а на основу захтева највећи број Италијана бира "фајзер". С друге стране, ко жели да прими "спутњик", у обрасцу треба да наведе "Ја то желим, а у Италији немам ту могућност" - изјавио је Салвадори.

Власник Умберто Салвадори је у својој агенцији понудио аранжман од четири дана, након што је, наводно, и сам примио вакцину у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)