ЖЕСТОК СУКОБ У ТВ СТУДИЈУ: Брутално раскринкавање украјинске и америчке прогаганде о руској армији на граници (ВИДЕО)

Novosti online

14. 04. 2021. у 16:40

БИВШИ посланик Врховне раде Украјине Спиридон Килинкаров исмевао је податке украјинске обавештајне службе, које је пружио украјински гост ТВ емисије „Вече са Владимиром Соловјевим“.

ЖЕСТОК СУКОБ У ТВ СТУДИЈУ: Брутално раскринкавање украјинске и америчке прогаганде о руској армији на граници (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Килинкаров је ушао у полемику са Василом Вакаровом. Вакаров је причао о наводном гомилању руских трупа на украјинској граници, али је Килинкаров исмевао речи Украјинца и указао на противречности.

- Што се тиче ситуације на контактној линији. Искрено ћу вам рећи: данас је то немогуће проценити. Сада Василиј говори и говори о обавештајцима и 16 тактичких батаљона. Не знам одакле му ови бројеви! Гледам званичне податке, које је саопштио врховни командант украјинских оружаних снага, говорећи пред Врховном Радом, говорећи о 28 батаљона тактичких група, односно око 22 хиљаде људи. Истог дана, Њујојрк тајмс објављује податке америчких обавештајних података о око четири хиљаде руских војника на граници - рекао је Килинкаров.

ТВ водитељ Владимир Соловјов подржао је Килинкарова, истичући да су подаци украјинске обавештајне службе „анегдота за себе“, а Килинкаров је публику и госта задивио још једном контрадикцијом у званичном ставу Кијева.

- Држите се, јер ћете се сада потпуно срушити! Прошле године украјинска обавештајна служба забележила је 35.000 људи у народној милицији. Ове године 28. Где је отишло седам хиљада људи? Због тога још једном кажем - немогуће је сада истинито проценити ситуацију на линији разграничења - резимирао је бивши посланик парламента.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)