СРАМНО ПОНАШАЊЕ ОРГАНА РЕДА: Полицајци ухапсили Марину и натерали је да плати телом - кад је позвала друга дошло је до великог обрта!

Novosti online

12. 04. 2021. у 15:44

НАГАТИНСКИ суд изрекао је казну тројици полицајаца Министарства унутрашњих послова Русије у округу Зјабликово.

СРАМНО ПОНАШАЊЕ ОРГАНА РЕДА: Полицајци ухапсили Марину и натерали је да плати телом - кад је позвала друга дошло је до великог обрта!

FOTO: Depositphotos

Полицајци су приморали проститутку која је ухапшена због кршења имиграционих закона да се исплати сексом.

Девојка по имену Марина запала је за око патроли једног мартовског дана 2019. године, када је напустила ресторан у улици Шипиловскаја. Покушала је да заустави такси, али, на жалост, први се зауставио полицијски аутомобил.

Девојка је искрено признала да није имала документа, дошла је из Украјине и радила у Москви као проститутка. Три полицајца схватила су да из ове ситуације може настати максимално задовољство. Понудили су јој да својим телом плати кршење закона. Марина се сагласила, чак позвала полицајце да користе кондоме. Одвезли су се до најближе гараже, а један од полицајаца је путем кренуо сопственим аутомобилом како би био заштитиа у случају да хитно позове колеге, пише мк.ру.

Проститутка је једном полицајцу пружила услугу у службеном аутомобилу, другом у приватном.

Међутим, исте вечери, Марина је пријавила случај свом другу у полицији, а он је наговорио да напише кривичну пријаву. Пошто су сви докази остали на месту оргија, укључујући салвете и кондоме, није било тешко доказати кривицу полицајаца.

Првостепени суд је два полицајца послао у затвор на две године због злоупотребе службеног положаја, али је адвокат успео да докаже да су се полицајци искрено покајали и казна је смањена за половину.

Најстарији полицајац осуђен је за нехат. Он није учинио ништа да колеге одврати од злочина. Као резултат тога, осуђен је на поправни рад у трајању од 8 месеци, а 15% његове плате одузето је као државни приход.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)