ХИТ НА ТВИТЕРУ Амерички глумац "тражи" сународнике из Албаније - твитераши га уништили коментарима: "Зар они нису лоши момци"

Д.Р.Ђ.

07. 04. 2021. у 17:45

АМЕРИЧКИ глумац албанског порекла Џим Белуши позвао је своје пратиоце на „твитеру“ да ретвитују његову поруку „уколико су Албанци“ јер би, како је написао, волео да се повеже са још више његових браће и сестара Албанаца на тој платформи.

ХИТ НА ТВИТЕРУ Амерички глумац тражи сународнике из Албаније - твитераши га уништили коментарима: Зар они нису лоши момци

Фото: Јутјуб/CBS Sunday Morning

Поруку је завршио стављајући слику заставе Албаније.

Белуши је рођен у Чикагу, као Џејмс Белуши. Његов отац Адам био је албански имигрант из Китезе, места на југу Албаније, а мајка му је такође албанског порекла.

Његову поруку лајковали су и неки политичари из Приштине. Међу коментарима нашо се и позив из Ђаковице да дође у посету, јер тамо постоји „Белушијев кафе“, али и питање „Зар нису Албанци увек лоши момци у филмовима?“.

Глумцу су стигли поздрави од Албанаца из многих крајева света, мада неки његови фанови нису у први мах разумели на кога се позив односио.

-Мислила сам да си рекао Албертинци и баш сам била узбуђена. Али, ти не мислиш на Алберту у Канади – гласи један од коментара.

Други је стигао из америчке државе Алабаме:

-Ја сам Алабамац, нисам имао појма да си са југа! Чекај, ти си твитнуо Албанци, то мора да је из западне Алабаме. Хаха.

- Зар нису Албанци увек лоши момци у филмовима - гласи један од коментара.

Белуши је глумио у многобројним серијама и филмовима, између осталог у наставку серијала „Твин Пикс“, хумористичкој серији „Живот према Џиму“, филмовима „К-9“, римејку „Градског каубоја“... Његов старији брат Џон Белуши остао је упамћен по улози у мјузиклу „Браћа Блуз“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)