ОТКРИВЕНО КОГА СУ МЕГАН И ХАРИ ОПТУЖИЛИ ЗА РАЗИСАМ? Нација у шоку - ово нико није очекивао!

Novosti online

03. 04. 2021. у 13:34

ОПТУЖБЕ за расизам у краљевској породици, које су у експлозивном интервјуу изнели принц Хари и Меган Маркл подигле су прашину у целом свету, а како су њих двоје одбили да именују особу која је покренула питање о боји коже њиховог сина Арчија, дуго се нагађало о коме се ради.

ОТКРИВЕНО КОГА СУ МЕГАН И ХАРИ ОПТУЖИЛИ ЗА РАЗИСАМ? Нација у шоку - ово нико није очекивао!

Фото: ЕПА

Контроверзна британска ауторка Лејди Колин Кембел тврди да је у питању принцеза Ен, краљичина ћерка, али инсистира да је Енин коментар погрешно схваћен и да се у ствари односио на бригу како ће се Меган уклопити у краљевску породицу.

Фото: ЕПА

 

- Хари је због помињања културе схватио да се ту ради о боји коже. Ен је изразила бригу о последицама допуштања да се неко такав укључи у краљевску породицу па је рекла да то неће изазвати проблеме само породици, већ и деци која ће настати из те везе. Хари је то одмах пожурио да пренесе Меган, која је то повезала с бојом коже. Ради се о особи која једва чека да нађе проблем тамо где га нема - тврди Кемпбелова.

Краљевска породица, као ни Меган и Хари, засад нису коментарисали ове тврдње.

Подсећамо, Меган је у интервјуу рекла да Арчију нису хтели да дају титулу принца због забринутости око његове боје коже.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)