ЉУБАВНИЦА БОРИСА ЏОНСОНА ОТВОРИЛА СРЦЕ: Џенифер Еркјури о четворогодишњој љубавној вези

Д. Д. С.

02. 04. 2021. у 14:23

АМЕРИЧКА пословна жена Џенфер Еркјури проговорила је о четворогодишњој љубавној афери са акуелним премијером Велике Британије Џорисом у време када је он био ожењени градоначелник Лондона, отац четворо деце.

ЉУБАВНИЦА БОРИСА ЏОНСОНА ОТВОРИЛА СРЦЕ: Џенифер Еркјури о четворогодишњој љубавној вези

Фото: Танјуг/АП

Она је за британски "Сандеј мирор" открила да су први пут водили љубав само неколико сати пре отварања Параолимпијаде у Лондону 2012. године и да су од тада састајали једном недељно до 2016. године. Џенифер је први пут проговорила како се заљубила у Џонсона и признала да га је волела.

- Све започиње у његовим очим, и све што чини показује нам тачно ко је он. Хајде да престанемо да се претварамо да се иза тога крије неко други. То је он и време је да то схватимо. Срце ми се цепа јер, јер нисам овде да га бацим под аутобус - каже Џонифер Еркјури, понављајући констатацију једног биографа који је описао Џонсона као "једног од великих ласкаваца нашег доба".

И љубавни, као брачни Џонсонов живот врло је буран. Пре две године је постао први први премијер Британије који се у Даунинг стрит број 10 уселио са 23 године млађом девојком Кери Сајмондс, мајком њиховог сина Вилфреда. Његов први брак с девојком с Оксфорда Алегром Мостин-Овен трајао је свега пет година. Другом супругом Марином, са којом има четворо деце, био је ожењен 25 година, уз бројне паралелне везе.

- Истина је да, када се ради о мушкарцима - и ово није изговор - морате познавати звер, знати им ћуд. Он је то што је он. Никада га нећете променити, никада га нећете натерати да жели оно што ви желите, само зато што то ви желите - закључила је Џенифер.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)