ПРИНЦ ХАРИ ДОБИО ЈОШ ЈЕДАН ПОСАО: Коначно му кренуло- Ево коју ће функцију обављати

Novosti online

24. 03. 2021. у 20:12

НАКОН што је принц Хари (36) пронашао посао директора у једном стартапу из Силицијумске долине, односно копмпаније "Бетер ап Инц.", која путем своје брзо развијајуће платформе нуди персонализирану психолошку помоћ и услуге "лајф коучинга", добио је још један посао.

ПРИНЦ ХАРИ ДОБИО ЈОШ ЈЕДАН ПОСАО: Коначно му кренуло- Ево коју ће функцију обављати

Фото АП

Дан након што је одјекнула вестс да је Хари нашао нови посао, војводи од Сасекса се посрећило, а како страни медији преносе, он је добио посао и на Аспен институту.

Хари ће се бавити темом лажних вести и дезинформација у дигиталном свету и биће један од 15 повереника, а ради се о институту ког финансирају милионери.

Иначе Хари је добио директорску позицију у "Бетер ап Инц", зна се да Хари неће шефовати запосленима нити имати директне извештаје, али вероватно ће провести неко време у седишту компаније у Сан Франциску, када то буде безбедно.

Подсетимо, таблоид "Д Сан" унајмио је приватног истражитеља да уходи Меган и њену породицу, још 2016. године, када се сазнало за њену везу са Харијем.

Истражитељ, ког су унајмили, таблоиду је доставио кућну адресу Меган, њен број мобилног, број њеног социјалног осигурања, регистрацију аутомобила, а за наведене услуге платили су му 2.055 долара. Поред тога, детектив је прикупио још много информација о Меган, а њен досије имао је 90 страна.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)