СНИМЦИ ТАЈНЕ ЈЕДИНИЦЕ РУСКЕ ВОЈСКЕ: Погледајте како специјалци Балтичке флоте вежбају пред носем НАТО снага (ВИДЕО)

Новости онлине

24. 03. 2021. у 17:41

НА ПОЛИГОНИМА у Калињинградској области обучавају се војници из обавештајних јединица корпуса Балтичке флоте.

СНИМЦИ ТАЈНЕ ЈЕДИНИЦЕ РУСКЕ ВОЈСКЕ: Погледајте како специјалци Балтичке флоте вежбају пред носем НАТО снага (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

У оквиру борбене обуке, они ће вежбати офанзивне и одбрамбене борбене акције, током којих ће усавршавати вештине употребе наоружања и посебне извиђачке опреме.

Искусни војник, који је током снимања војницима држао обуку у паковању падобрана, кратко и јасно је дефинисао формулу успеха: најважнија је дисциплина. Управо је то оно што командири желе од својих потчињених. Руска телевизија „Звезда“ је успела да открије неке тајне вештине.

Грешке на небу при слетању или иза непријатељских линија током извршавања борбене мисије могу бити кобне, па се не смеју дозволити. Неопходно је пажљиво слушати команданте и јасно следити сва упутства.

На оваквим обукама извиђачи се баве разним стварима које улазе у круг њихових интересовања, јер је потребно да у све буду укључени.

Обавештајац је експерт и добро обучен војник. Потребно је да буде способан да делује аутономно, чак и ван свог тима, ако се за тим укаже потреба. Мора бити физички јак и издржљив, да уме да пуца из различитих врста оружја, и то не само свог, стандардног, већ и било ког другог, које може да покупи као трофеј на бојном пољу.

На обукама најискуснији деле своја искуства, а има и оних који уче од нуле. У оквиру једне од формација армијског корпуса, недавно је формирана извиђачка јединица са одређеним задацима чије извршавање мора да се научи и технички развије. То је оно што они тренутно раде на полигонима. Тренинзи ће бити одржавани месец дана и у њима ће учествовати око 1.000 војника.

(Спутњик)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)