„ПАРАНОРМАЛНЕ СПОСОБНОСТИ“ ПРЕДСЕДНИКА САД: Лошом монтажом Бајден постао дух

Новости онлине

20. 03. 2021. у 15:09

БИВШИ амерички председник Доналд Трамп тврдио је да је његов ривал Џо Бајден победио на прошлогодишњим изборима гласовима одавно умрлих грађана, а сада је захваљујући лошом монтажом шеф Беле куће демонстрирао „натприродне моћи“.

„ПАРАНОРМАЛНЕ СПОСОБНОСТИ“ ПРЕДСЕДНИКА САД: Лошом монтажом Бајден постао дух

П.Милошевић

Интернетом кружи видео снимак на ком Бајден руком, попут духа, пролази кроз микрофоне док даје изјаву новинарима.

На снимку се види како актуелни председник САД мистериозно пролази рукама кроз четири новинарска микрофона, док новинарима говори да неће отићи на мексичку границу како би био сведок мигрантске кризе коју је изазвала његова политика.

Конзервативни експерт Николас Фуентес истакао је да је очигледно реч о снимку дорађеном у монтажи на ком је додато још микрофона како би изгледало да је присутно више новинара.

Након изјаве, Бајден креће према председничком хеликоптеру, а затим се враћа на десно и открива само два, очигледно различита микрофона тамо где је управо стајао. Порпаролка Беле куће Џен Псаки види се у позадини.

Лоше монтирани снимак није промакао многим корисницима друштвених мрежа.

Бајден скоро два месеца није одржао конференцију за штампу, а поједини критичари сматрају да се његови „руководиоци“ плаше да ће поново направити неки гаф, попут оних који су обележили његову председничку кампању.

Многи корисници Твитера били су запањени Бајденовим „паранормалним способностима“.

Једна Бајденова присталица покушала је да објасни очигледно монтиран снимак величином микрофона и оптичком варком.

rs.sputniknews.com

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)