СКАНДАЛ ПОТРЕСАО НАЦИЈУ: Мајка подржала везу ћерке (8) са блогером (13) - фотографије шокирале све

Novosti online

18. 03. 2021. у 10:53

УКРАЈИНУ тресе скандал након што је полиција почела да истражује случај 8-годишње блогерке Милане Миле Маханец која се забавља са 13-годишњим дечаком, такође блогером, уз потпуни благослов мајке Дарје.

СКАНДАЛ ПОТРЕСАО НАЦИЈУ: Мајка подржала везу ћерке (8) са блогером (13) - фотографије шокирале све

Фото: Инстаграм

Малена Мила има скоро седам милиона пратилаца на платформи Ликее, која наликује ТикТоку, а популарна је међу руском и украјинском омладином. С друге стране, на Инстаграму је прати још пола милиона људи.

Ова осмогодишњакиња не само да активно блогује под покровитељством мајке Дарје, већ ради и као дечји модел на бројним ревијама, преноси "РТ".

Недавно је на Инстаграму, у сада већ избрисаном посту, обелоданила да је ступила у романтичну везу са 13-годишњим блогером Пашом Пелом из Москве.

- Паша и ја смо сада пар - написала је девојчица.

Упркос томе што је цела прича тек недавно привукла пажњу шире јавности, чини се да њихов однос траје већ извесно време. Наиме, обоје су на својим сторијима објављивали фотографије на којима се љубе, па чак и спавају у истом кревету.

На једној фотографији види се како су загрљени, док Милана пере зубе и то само у доњем вешу. Када су њихове фотографије постале тема медија у Украјини, а и шире, већина сумњивих фотографија и видео записа је уклоњена, а остављене су само оне где дечак и девојчица нису сами, или су у уобичајеним ситуацијама.

Мајке ове девојчице Дарја на Инстаграму је објаснила да није имала проблем са везом своје ћерке, као и да је то "њихов живот и да они сами морају да схвате шта и како". Ова мама се због свега нашла на удару бројних критика и негативних коменатра, а неки чак иду дотле да захтевају од власти да је процесуирају и одузму старатељство.

- Милина мама Дарја има проблеме у глави. Сексуализује сопствено дете за новац. Она не схвата да поред деце и тинејџера, огроман број коментара потиче од педофила. Проблем дечјих модела и деце која учествују на такмичењима за лепоту одувек је био карцином шоубизнис индустрије. Данас тој групи припадају и деца блогери - написала је Украјинка Герда Вебер, једна од најгласнијих критичара целог случаја.

Огласила се и адвокатица Ана Маљар која тврди да је Дарја од "своје ћерке, осмогодишње девојчице направила заводљиву жену за перверзњаке".Скандал је прокоментарисао и украјински новинар и бивши политичар Игор Мосијчук који је рекао да цела ствар захтева "хитну интервенцију националне полиције".

"Све ово на Милиним и Пашиним друштвеним мрежама, врло је блиска дечјој порнографији и привлачи и стилмулише педофиле да делују", написао је на својој Фејсбук страници.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)