ПОСТАЛИ БИ НАЈМОЋНИЈА ЗЕМЉА НА СВЕТУ! Жириновски открио како би свет изгледао да се Совјетски Савез није распао

Новости онлине

06. 03. 2021. у 01:04

ПОСТАЛИ БИ НАЈМОЋНИЈА ЗЕМЉА НА СВЕТУ! Жириновски открио како би свет изгледао да се Совјетски Савез није распао

Фото: ЕПА/Депоситпхотос

РУСИЈА је могла да буде најнапреднија земља на свету, да су власти испоштовале вољу народа и резултате реферндума о очувању СССР, рекао је лидер ЛДПР Владимир Жириновски.

Та земља би била најмоћнија економија света, потпуно аутархична, рекао је Жириновски, и додао да је би до сада потпуно монополизовали тржиште гаса и нафте, пише РИА Фан.

- Била би то сјајна земља. Само погледајте колико би породица остало на окупу. Тада се у Совјетском Савезу родило 22 милиона деце из мешовитих бракова. Сада би се родило још 22. Било би то већ 50 милиона људи - рекао је Жириновски.

Он је рекао да у земљи не би било национализма да је СССР опстао, пошто су мешовити бракови најбољи за искорењивање екстремног национализма.

Жириновски је такође открио када ће поднети оставку - тек након свог 90. рођендана, 2036. године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Lucky

07.03.2021. 13:26

Sta komunisti dohvate to mora da propadne,cim se smeni ptva,, vrhuska,,i ukine , goli otok,gulag,,....Zato Kina jos uvek jma javno pogubljenje za neposlusne. I zato je Kina jos uvek komunisticka.Cim budu malo popustili dizgine ,otici ce pravo u feudalizam.Odmah ce se maci neki gorbačov (namerno malim slovima) koji ce prodati zemlju i poredak za toliko para da ce posle mandata da reklamira pizze.