МРЗЕЛО ГА ДА ЧИСТИ СНЕГ ПА ПРИЈАВИО УБИСТВО: Бизаран случај у Украјини, ево која казна га чека

Novosti online

16. 02. 2021. у 22:44

МУШКАРАЦ из украјинског села које је током викенда завршило прекривено снегом позвао је полицију и признао убиство, које није починио у нади да ће полиција очистити прилаз његовој кући.

МРЗЕЛО ГА ДА ЧИСТИ СНЕГ ПА ПРИЈАВИО УБИСТВО: Бизаран случај у Украјини, ево која казна га чека

Depositphotos

Неименовани мушкарац из села Грибова Рудња позвао је полицију у суботу увече и рекао им да је убицу партнера своје мајке убио ножем у груди.

- Истовремено је одмах упозорио полицију да треба да га дођу плугом, јер не постоји други начин да се дође до његове куће - рекла је портпарол регионалне полиције Јулиа Ковтун за АФП. Али човек је био разочаран када је полиција теренским возилом стигла до његове куће, а да му није очистила прилазни пут.

Када су припадници украјинске полиције ушли у кућу, затекли су партнера човекове мајке живог и здравог - без икаквих рана на телу. Тада је човек на лицу места признао да је измислио злочин јер је био незадовољан начином на који су општинске власти тог дана рашчишћавале путеве. Због своје неспособности казниће се новчаном казном до 3,5 евра због лажне пријаве кривичног дела.

Украјину је последњих дана погодило изузетно хладно време - током викенда пало је више од пола метра снега, а нови ледени фронт очекује се већ следећег викенда и могао би да траје читаву недељу.

Из главног града Кијева прошле недеље зимске службе уклониле су више од 1.700 тона снега за само један дан, али је саобраћај ипак био парализован и градске власти упозориле су грађане да остану у својим домовима и становима.

(Јутарњи.хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)