БЕГ ОД СИГУРНЕ СМРТИ: Девојка скочила са другог спрата да утекне насилнику, али је он био бржи

Novosti online

08. 02. 2021. у 07:47

МЕТЈУ МЕКОЛИФ (32) из Масачусетса ухапшен је у среду након што су комшије позвале полицију пошто су чули жену како вришти на улици. Испоставиће се да је несрећна жена искористила Меколифов тренутак непажње и бацила се са другог спрата, како би побегла од њега.

БЕГ ОД СИГУРНЕ СМРТИ: Девојка скочила са другог спрата да утекне насилнику, али је он био бржи

Фото: Quincy Police Department

- Комшије су рекле да је мушкарац пришао жени која је вриштала, ставио јој руку на уста и поново је увукао у зграду. Након тога показали су полицији врата стана - истиче се у саопштењу.

Полицајци су потом провалили врата и у стану су пронашли жену без свести која је једва дисала. Како наводе инспектори, она је на врату имала црвене трагове, највероватније од последица гушења. Жена је хитно пребачена у болницу.

Даљом истрагом је установљено да је жена против своје воље држана у стану око недељу дана.

- Из страха за своју безбедност и са намером да побегне од свог отмичара, она се бацила са прозора стана на другом спрату - саопштили су из полиције.

Истичу да је су комшије можда спасле живот жени, јер су их одмах позвали.

- Урадили су баш онако како је требало. Када су чули вриске, одмах су нас позвали, а потом су са безбедне локације посматрали шта се даље догађа и о свему нас обавестили када смо стигли на лице места - навели су инспектори.

Како преносе медији, отмици и заточеништву је претходило признање жене да је у другом стању. Она је Мекаулифу, с којим је била у љубавној вези, рекла да није сигурна у то да ли жели да роди. Након тога је, наводно, Мекаулиф постао параноичан и рекао јој је да не сме да га напусти, те да ће се "решити бебе".

Након недељу дана заточеништва, жртва је искористила одлазак у купатило да искочи кроз прозор.

Против Метјуа је подигнута оптужница која га терети за више кривичних дела, међу којима је покушај убиства, физички напад, притисак на ванбрачног партнера и отмицу.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)