НАВАЉНИ ЈЕ ОТВОРЕНО ИЗДАО СВОЈУ ОТАЏБИНУ: Обратио се својим америчким покровитељима, руски посланик открио све

Новости онлине

31. 01. 2021. у 22:35

ПОСЛАНИК Државне думе Русије Руслан Балбек назвао је отвореном издајом домовине позив Фонда за борбу против корупције (ФБК) Алексеја Наваљног упућен Сједињеним Америчким Државама да уведу санкције против руских држављана.

НАВАЉНИ ЈЕ ОТВОРЕНО ИЗДАО СВОЈУ ОТАЏБИНУ: Обратио се својим америчким покровитељима, руски посланик открио све

Фото АП

- Ето, ФБК је показао своје право лице – директно се обратио својим америчким покровитељима и рекао им: "Казните руске званичнике, они нас спречавају да организујемо револуцију. Треба довести на власт америчког агента Алексеја Наваљног и након тога Вашингтону предати кормило за управљање Русијом" - рекао је посланик.

Балбек је истакао да је оснивач Фонда Алексеј Наваљни издао своју домовину.

- Сматрам да је тај човек отворено саопштио о издаји отаџбине. И, ако му је тако лоше, нека иде где год хоће. Али нека пре тога најпре одговара пред руским законом због учешћа у организацији немира 23. јануара, а онда ће суд смислити где да иде – у сунчани Мајами или магловити Магадан - изјавио је он.

Руски посланик је додао да не види бенефите за земљу од „таквих револуционара“.

- А уколико су нанели штету, нека својим ударничким радом у поправним установама надоместе то - рекао је.

Руслан Балбек/Фото: Принтсцреен

Раније је Фонд за борбу против корупције, који је основао руски опозиционар Алексеј Наваљни, позвао америчког председника Џоа Бајдена да уведе санкције против неколико десетина држављана Русије – бизнисмена и политичара. Текст писма америчком лидеру од 29. јануара објавио је на Фејсбуку Владимир Ашурков, извршни директор фонда.

Овај списак руских држављана против којих је ФБК позвао америчко руководство да уведе санкције објавио је и лист „Вашингтон пост“.

(Спутњик)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (4)

prellee

31.01.2021. 22:50

...Eto, FBK je pokazao svoje pravo lice – direktno se obratio svojim američkim pokroviteljima i rekao im: "Kaznite ruske zvaničnike, oni nas sprečavaju da organizujemo revoluciju. Treba dovesti na vlast američkog agenta Alekseja Navaljnog i nakon toga Vašingtonu predati kormilo za upravljanje Rusijom" - rekao je poslanik....Da, da US upravlja Rusijom! Pita li se taj Navaljni kako će proći Ruski narod ili ga to ne interesuje. Amerikance interesuje samo bogastvo Rusije, ruski dijamanti, rusko zlato, ruske sirovine, NIŠTA VIŠE OD TOGA. Oni vole Rusiju samo kad je slaba, kao u vrijeme pijandure Jeljcina kad su se Amerikanci smijali, kad su ponižavali rusku naciju, ruski slobodarski narod.