УЖАСАВАЈУЋЕ УПОЗОРЕЊЕ БИЛА ГЕЈТСА: Следећа пандемија може да буде чак 10 пута гора од ове!

Novosti online

29. 01. 2021. у 20:49

УЖАСАВАЈУЋЕ УПОЗОРЕЊЕ БИЛА ГЕЈТСА: Следећа пандемија може да буде чак 10 пута гора од ове!

Фото: ЕПА

АМЕРИЧКИ милијардер Бил Гејтс опет је послао ново упозорење.

Гејтс сада упозорава да следећа пандемија може да буде чак 10 пута гора од ковида 19.

Он је рекао да човечанство није спремно за такву пандемију и сматра да би било неопходно да људи науче све лекције које могу из пандемије корона вируса.

Гејтс се нада да би ситуација могла да се промени у наредних неколико година, пре свега када је реч о тестовима, вакцинама… Он је указао да ту постоји много могућности за развој које би требало искористити.

- Ова пандемија је грозна, а следећа би могла да буде 10 пута гора - казао је један од најбогатијих људи на свету.

Гејтс, сувласник Мајкрософта, позвао је све владе широм света да предузму све потребне мере како би заштитили своје грађане од нових болести које тек долазе.

Он је недавно објавио да се вакцинисао против корона вируса.

- Једна позитивна ствар у вези са тим што имам 65 година је да могу да примим вакцину за ковид-19. Добио сам прву дозу ове недеље и осећам се одлично. Хвала свим научницима, учесницима у пробном периоду, регулаторима и здравственим радницима који су у првим редовима ове борбе и довели нас до овде тачке где смо сада - написао је тада Бил Гејтс.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Ja sam

30.01.2021. 01:07

Не треба више од два грама мозга да се повеже ко су, ко их је правио и са киме раде Гејтс, Маск, Цугерберг и остали од те феле. Само треба испратити образац.