БИЛ ГЕЈТС У ШОКУ: "На друштвеним мрежама се шире лудачке теорије завере"

Танјуг

27. 01. 2021. у 10:28

БИЛ ГЕЈТС У ШОКУ: На друштвеним мрежама се шире лудачке теорије завере

Фото: Принтсцреен/Јутјуб/ Bill Gates

ФИЛАНТРОПИСТА и кооснивач компаније Мајкрософт Бил Гејтс изјавио је да је затечен бројем, како каже, "лудачких и злонамерних" теорија завере о њему које се шире на друштвеним мрежама у време трајања пандемије вируса корона.

У данашњем интервјуу Ројтерсу, Гејтс је изјавио да би волео да размотри шта је заправо иза таквих оптужби и констатовао да се иза милионских објава на друштвеним мрежама против њега и америчког инфектолога Ентонија Фаучија током трајања пандемије по свему судећи крије страх од заразе у комбинацији са експанзијом друштвених мрежа.

- Ко би могао да помисли да ће др Фаучи бити мета таквих, заиста злонамерних теорија. Веома сам изненађен и надам се да ће то престати - рекао је Гејтс.

Међу бројним теоријама завере на рачун Гејтса и др Фаучија најзаступљенија је она да је пандемија намерно изазвана како би се успоставила контрола над становништвом и извукао финансијски профит, а да вакцина треба да послужи да се људима убизга микро чип за надзор и контролу кретања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Srbijo Zuta kuco

27.01.2021. 11:39

Cip je velicine zrna pirinca i ne moze proci kroz iglu koja se koristi za vakcinaciju. Cip se stavlja ispod koze izmedju palca i kaziprsta ruke i sluzi da biste zamahom ruke otvarali vrata i ulogovali se u kompjuter. Vakcina se daje u misic nadramenice gotovo 3 cm duboko. Cip na toj dubini od tkiva i odece ne bi mogao da bude ocitan.

gedža

27.01.2021. 12:12

Ovakavi tipovi su najveći bolidi čovečanstva jer su "utripovali" sami da se oni pitaju za dobrobit istog. Ono što je najgore je to da su sami sebe ubedili u sve to. Bolje bi im bilo da pročitaju sve ono što su govorili po medijima u nazad 10-15 godina, čisto da se podsete,ako su zaboravili, jer u protivnom gube kredibilitet koji su možda nekada i zaslužili ...