"КРВАВИМ РУКАМА ЗГРЋЕ ПАРЕ": Хилари на удару због свог новог пројекта, зарађује на туђој несрећи

Новости онлине

26. 01. 2021. у 15:14

БИВША америчка државна секретарка Хилари Клинтон недавно је отворила продукцијски студио који би ускоро требало да почне са радом на серији или играним филмовима посвећеним Курдама као групи која настоји да промовише своје јасне политичке циљеве. Међутим, потенцијални гледаоци прилично су сумњичави према тој намери.

КРВАВИМ РУКАМА ЗГРЋЕ ПАРЕ: Хилари на удару због свог новог пројекта, зарађује на туђој несрећи

Фото: Депоситпхотос

HiddenLight Productions, продукцијска кућа коју су отвориле Хилари Клинтон и њена ћерка Челзи са још неколико партнера, добила је права на адаптацију тренутно најинтригантније приче „Ћерке Кобанија“ ауторке Гејл Лемон. 

- Ћерке Кобанија је изванредна прича о храбрим пркосним женама које се боре за правду и једнакост. Отворили смо продукцијску кућу како бисмо прославили јунакиње, опеване и неопеване, чија се храброст често превиђа и одушевљени смо што ћемо ово надахњујуће дело приказати гледаоцима широм света - изјавила је Хилари Клинтон.

Од тренутка када се ова најава појавила много је скептичних коментара објављено на друштвеним мрежама.

- Надам се да ће увод ваше нове емисије о Курдима укључити здраву дозу контекстуалних информација! Можда би требало да обухвати и време у којем смо подржавали Ирак у њиховом геноциду 1988. године! - упутио је један корисник друштвене мреже Клинтоновој.

Други су, преноси Спутњик интернешнал, у неверици постављали питања бившој америчкој државној секретарки:

- Да ли ће Клинтонова укључити делове о томе како је њен Стејт департмент наоружавао и обучавао џихадистичке групе које тероришу ове жене и њихове заједнице или подршку коју је њен супруг пружао турским зверствима над Курдима деведесетих?

Објављено је још скептичних коментара и оних који сугеришу да је посреди искоришћавање Курда зарад профита

- Мислим да она само искоришћава Курде јер смо током протеклих година постали изузетно популарни и вољени. Па која тема може бити боља од Курда за емисију?", навео је један корисник друштвене мреже.

- Ако је толико заинтересована за Курде, зашто Клинтонова није урадила нешто више док је била америчка државна секретарка него је оставила Кобани на милост и немилост геноцидних силоватеља и убица. Њене крваве руке сада згрћу новац. Лепо - још један је од коментара упућених Клинтоновој.

На основу стотина сати интервјуа и извештаја са терена, дело "Ћерке Кобанија" приказује величанствени напредак курдских жена бораца које су напале Даеш на северу Сирије у покушају не само да победе своје противнике на бојном пољу, већ и да прошире своју политичку визију, постигну родну равноправност и освете се мушкарцима који су куповали и продавали жене борећи се са њима на сваком короку, наводи се у опису изворног материјала.

Оне су успеле и да придобију поштовање и огромну војну подршку америчких снага за специјалне операције. Књига ће бити објављена 16. фебруара.

(Спутњик)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Prellee

26.01.2021. 16:00

Evil woman! Nije im pomogla dok je bila na vlast, ali ce sad na njihovoj nesreci da se bogati.Prodavace im maglu za visoke dolarske apanaze.Ja je pamtim kao zlu osobu.Kako se sam radovala i smijala, kao malo dojence kad je rulja (mobs) u Libiji pomela asfalt sa nesretnim Gadafijem.

Braco

26.01.2021. 20:02

Ova zena je olicenje zla i pakosti. Niti je ikada niti ce ikada ona da vodi brigu o Kurdima. Ona i njen muz Bill imaju Nevladinu Organizaciju : Clinton Foundation" i oni su otvorili njihovu kancelariju na Haitiju, i onda zgrcu pare kao za pomoc narodu Haitija poslije zemljtresa i uragane. Kcerka moga prijatelje je bila tamo da pomogne onim jadnicima i sve sto postoji od Clinton Fondacije tamo je jedna prazna parcela i istrunuly ribarski camac na parceli. Pa ti sad vidi kakav je ona "Humanista". Kad su u Libiji napali Americku Ambasadu ona kao Drzavni Sekretar nije ni prstom mrdnula da se Americki Ambasador spase. Taj isti je i ubijen i ona nikad nije za to odgovarala. Zlo da ne moze biti vece.