ТО ЈЕ БИЛА НАЈВЕЋА ЧАСТ У МОМ ЖИВОТУ: Опроштајно писмо прве даме САД Меланије Трамп

Танјуг

18. 01. 2021. у 23:36

Прва дама САД Меланија Трамп, која ће за два дана када истекне председнички мандат њеном супругу Доналду Трампу, напустити Белу кућу, обратила се данас тим поводом нацији.

ТО ЈЕ БИЛА НАЈВЕЋА ЧАСТ У МОМ ЖИВОТУ: Опроштајно писмо прве даме САД Меланије Трамп

Фото Танјуг/АП

Она је у писму објављеном на сајту Беле куће рекла да јој је највећа част у животу била да буде прва дама Сједињених Америчких Држава.

- 'Инспирисали су ме невероватни Американци широм наше земље који подижу наше заједнице својом љубазношћу и храброшћу, добротом и грациозношћу. Протекле четири године биле су незаборавне. Сада када Доналд и ја закључујемо време у Белој кући, мислим на све људе које сам примила у своје срце и на њихове невероватне приче о љубави, патриотизму и одлучности” - написала је Меланија Трамп.

У писму је захвалила и свим медицинским сестрама, лекарима, здравственим радницима и многим другима који раде на спасавању живота и изразила саучешће породицама које су изгубиле вољене због пандемије корона вируса.

“Сваки живот је драгоцен и молим све Американце да користе опрез и здрав разум како би заштитили угрожене, јер се сада испоручују милиони вакцина”, наводи се у писму прве даме.

Меланија је написала и да је страст према помагању била покретач њене политичке иницијативе као прве даме.

- “Покренула сам ‘Буди најбољи’ како бих осигурала да ми као Американци чинимо све што је у нашој моћи да се побринемо за следећу генерацију. ‘Буди најбољи’ се концентрисао на три стуба: благостање, безбедност на мрежи и злоупотребу опиоида - написала је прва дама о својој иницијативи.

Опраштајући се, она је захвалила америчком народу и написала да речи не могу да изразе дубину њене захвалности на привилегији да буде прва дама САД.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)