(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Азербејџански војник "оверава" рањене и мртве јерменске борце!

Novosti online

27. 12. 2020. у 19:48

НА фејсбук страници "Борбени ефективи" објављен је нови узнемирујући видео снимак направљен током ратних дејстава у Нагорно-Карабаху.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Азербејџански војник оверава рањене и мртве јерменске борце!

Фото: Танјуг/АП

- Судећи по количини сличних видео материјала који су раније објављени, на снимку се највероватније виде азербејџански војници који пуцају из модификованих аутоматских пушака АК по телима погинулих јерменских војника - пише у објашњењу овог свирепог злочина на поменутој Фејсбук страници.

До сада је објављено безброј сличних снимака са пост мортем иживљавањима азербејџанских снага над јерменским војницима, заробљеницима и цивилима.

Да ствар буде још гора, многи заробљени јерменски војници и цивили су живи свирепо мучени и на крају погубљени одсецањем глава, клањем и другим телесним сакаћењима.

Узнемирујући снимак можете погледати ОВДЕ.

(Србија данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

buki

27.12.2020. 23:06

Nisam želela da odgledam šta rade NEljudi, tim pre što znam da ih nijedan hag neće optužiti za ratni zločin i svirepa ubistva. Sudeći po dosadašnjim optužbama, izgleda da ubijati pravoslavce, za Zapad ne da nije kažnjivo, nego je čak i poželjno. Pre će od Zapada dobiti neku nagradu ili možda i penziju kao mnogi Šiptari.