ОВАКО ПОЧИЊЕ КОМУНИЗАМ! Трамп упозорава Конгрес - Америка је у опасности

Новости онлине

25. 12. 2020. у 11:31

ОВАКО почиње комунизам, да ли Конгрес то зна, написао је Доналд Трамп на Твитеру, осуђујући ту друштвену мрежу звог обележавања појединих твитова.

ОВАКО ПОЧИЊЕ КОМУНИЗАМ! Трамп упозорава Конгрес - Америка је у опасности

Фото АП

- Твитер је подивљао са својим обележавањем, покушавајући да сузбије чак и истину. Тиме само показује колико је опасан. гушећи слободу говора. То је веома опасно за нашу земљу. Да ли Конгрес зна да овако почиње комунизам? Ово је култура поништавања у најгорем светлу. Укините параграф 230 - написао је Трамп.

​Трамп је тиме наставио свој рат са Твитером и другим друштвеним мрежама, које обележавају или санкционишу његове постове о крађи на америчким председничким изборима.

Трамп је због тога запретио да ће се заложити за укидање параграфа 230, који власнике друштвених мрежа ослобађа од правне одговорности за оно што корисници напишу.

​Такође, указао је и да је Твитер део „културе поништавања“ (cancel culture), односно ућуткивања мишљења другачијег од општеприхваћеног или „допуштеног“.

Он је поновио и да његове тврдње о крађи на америчким председничким изборима „нису теорије завере“, али је и тај твит обележен као споран.

(Спутњик)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)