ПУТИН ИСПУЊАВА СВЕ ЖЕЉЕ: Мали Саша имао посебан захтев за председника, ево шта му је одговорио шеф Кремља (ВИДЕО)

Новости онлине

05. 12. 2020. у 16:17

ПУТИН ИСПУЊАВА СВЕ ЖЕЉЕ: Мали Саша имао посебан захтев за председника, ево шта му је одговорио шеф Кремља (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

РУСКИ председник Владимир Путин је током видео-конференције са волонтерима, који су укључени у санирање последица изазваних пандемијом, једном десетогодишњем дечаку обећао „загрљај са пандом“, док је једном Италијану, који је такође радио као волонтер, обећао руско држављанство.

Путин је, наиме, Сашу Каљазникова (10) из Туљске области подсетио на чињеницу да су се две панде још пре две године, које се зову Жу и Диндин, преселиле из кинеског зоолошког врта у Чендуу – у Москву.

- Мораћемо панде да питамо да ли оне желе да се грле? - кроз осмех је одговорио Путин, али и додао да ће се посаветовати са челницима зоолошког парка да се то организује уколико је могуће.

Истовремено, током разговора са Италијаном Валеријем Занетијем, који већ осам година живи у Краснојарску, а тренутно учествује у конкурсу „Добровољац Русије 2020“, Путин му је обећао руско држављанство.

- Ја нисам Француз, нисам глумац, ја сам само обичан италијански наставник, али јако желим да постанем држављанин Русије. Надам се да разумете шта желим да кажем - рекао је Занети током обраћања Путину.

Такође је рекао и да је његово срце овде у Русији, на шта је руски председник оценио да и „руски пасош, самим тим, мора да буде поред срца“.

- Мислим да ћемо решити то питање са задовољством. Имамо јако добре односе са Италијом, са вашом домовином. Током пандемије смо у сталном контакту са италијанским премијером, размењујемо мишљења и искуства. Покушавамо да подржимо једни друге. Иначе, то је и историјска чињеница, много штошта везује Русију и Италију - додао је Путин.

(Спутњик)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)