„НИСУ БУДАЛЕ!” Жириновски објаснио зашто САД никада неће напасти Русију (ВИДЕО)

Novosti online

04. 12. 2020. у 13:59

„НИСУ БУДАЛЕ!” Жириновски објаснио зашто САД никада неће напасти Русију (ВИДЕО)

Фото: ЕПА

ЛИДЕР ЛДПР Владимир Жириновски не верује да ће Сједињене Државе започети нуклеарни рат, јер ће у том случају пола Америке бити уништено.

- Нису будале. Најбогатија су држава на свету, имају све што им је потребно. Практично су створили комунизам. И започиње рат, током којег ће бити уништено пола Америке? Мислите да су идиоти? - рекао је Жириновски на каналу Русија 1.

Поред тога, политичар је објаснио зашто Сједињене Државе неће напасти Русију.

Према његовим речима, у случају рата са Москвом, Америка ће претрпети велике губитке у људству, након чега би амерички председник био опозван.

- Зашто нас Американци никада неће напасти? Они имају хиљаде војника у иностранству. Довољно је доети 100 ковчега у Вашингтон, и председник ће бити готов. Никада ниједан амерички председник неће започети ниједан рат, јер је за њега то погубно, одмах ће доћи до опозива - закључио је лидер ЛДПР.

Раније је Жириновски рекао како ће руска војска бити у Индијском океану након стварања руске војне базе у Судану, а такође је рекао да ће руске оружане снаге бити трајно смештене на Јужном Кавказу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

prellee

16.12.2020. 22:42

Prije 200 godina napao Napoleon. Hit it over the nose. Prije 80. godina napao ludi Hitler. Hit it over the nose. Sad je vrijeme da napadne neko treči! Ne znam ko, ali znam šta će da bude. Dobiće po nosu!