ЖИРИНОВСКИ ПРЕДВИЂА ЧИПОВАЊЕ БЕБА: Будућност је живот без емоција и индивидуална изолација

Novosti online

01. 12. 2020. у 13:13

ЖИРИНОВСКИ ПРЕДВИЂА ЧИПОВАЊЕ БЕБА: Будућност је живот без емоција и индивидуална изолација

Фото: ЕПА

ЛИДЕР Либерално-демократске партије, посланик Државне думе Владимир Жириновски увидео је филозофску дилему у кинеском предлогу. у позадини пандемије корона вируса. да се уведу здравствени пасоши и тако започне чиповање људи, извештава дописник РЕГНУМ-а

- Једноставан пример. Наравно, добро је што су камере сада свуда на улици. Ово смањује криминал, повећава сигурност на путу. Али када је цео наш живот у објективу камере, то доводи до разочарања - каже Жириновски у каналу ТГ.

Истовремено, признаје да ће се „убудуће чиповање обављати од тренутка рођења, а то ће помоћи људима да живе дуже - до 100, до 120 година - мање се разболевају, живе сигурније“.

Али да ли ће то бити добро, пита парламентарац.

- Будућност је живот без емоција. Сада нам то делује одвратно, нашој генерацији делује тужно, јер смо навикли на стални блиски контакт: грљење, љубљење, наступи, ресторани, планинарење, плаже итд. Али будућност је у индивидуалној изолацији, а нове генерације од рођења имаће навику да живе повученије. И шта год неко сада о томе мислио, ово је највероватнији сценарио за развој цивилизације - закључује Жириновски.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)