ЗАШТО ТАЈ НЕСРЕЋНИК НЕ УРАДИ НЕШТО? Трамп се поново огласио, не признаје пораз - то је златни рудник преваре!

Танјуг

30. 11. 2020. у 18:03

ЗАШТО ТАЈ НЕСРЕЋНИК НЕ УРАДИ НЕШТО? Трамп се поново огласио, не признаје пораз - то је златни рудник преваре!

Фото: ЕПА

ПРЕДСЕДНИК САД Доналд Трамп објавио је на свом Твитер налогу да се не бори за себе, већ за милионе људи који су гласали за њега, сугеришући да не одустаје од покушаја да докаже изборну крађу на председничким изборима 3. новембра на којима је, према званичним подацима, изгубио од демократског кандидата Џоа Бајдена.

- Не борим се за себе, борим се за 74 милиона људи (не укључујући многе гласове за њега који су ''бачени''), који су гласали за мене - написао је Трамп.

Трамп је од гувернера Џорџије је затражио хитну реакцију у вези са проверама гласичких листића у тој савезној држави. наводећи да он то лако може да учини.

- Зашто Брајан Кемп, несрећни гувернер Џорџије, не искористи своја овлашћења која има за хитне ситуације, што лако може да учини, да надјача свог тврдоглавог државног секретара и провери потписе на ковертама. То би био ''златни рудник'' преваре и лако бисмо освојили државу - пише Трамп.

Како даље наводи, требало би брзо проверити број коверти и број гласачких листића.

- Можда ћете једноставно открити да је гласачких листића много више него што има коверти. Тако је једноставно и тако лако може да се уради. Републиканци из Џорџије су бесни, сви републиканци су бесни. Урадите то! - поручио је Доналд Трамп.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)