ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ ОТИШАО ДО ПАКЛА И НАЗАД: Хорор у болници - прогласили га мртвим, оживео и закукао док су га спремали за сахрану

Novosti online

26. 11. 2020. у 20:06

ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ ОТИШАО ДО ПАКЛА И НАЗАД: Хорор у болници - прогласили га мртвим, оживео и закукао док су га спремали за сахрану

Foto: Printskrin

МУШКАРАЦ у Кенији који је претходно проглашен мртвим, повратио се у свет живих и постао свестан после три сата колико су га припремали у мртвачници за сахрану.

Петер Киген (32), који је патио од стомачних проблема онесвестио се у породичној кући, те је хитно превезен у локалну болницу у округу Керичо, јављају локални медији. Он је према процени лекара проглашен мртвим.

Пошто је пребачен у болницу, Киген је шокирао особље у мртвачници када се изненада пробудио и почео да кука од болова пошто су му медицински радници у том тренутку направили рез на десној нози. Како је известила локална ТВ, "Петер Киген је човек који је отишао до пакла и назад".

Његов млађи брат казао је за локални лист "Стандард" да му је сестра рекла да је пацијент умро пре него што су они стигли до одељења за ургентне интервенције, преноси "Дејли  мејл".

Кигенова породица сада тражи правду и оптужила је локалну болницу за немарно лечење.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)