ДЕЧАКУ (6) ОДРУБИО ГЛАВУ: Док се мајка порађала по шести пут, човек који јој је чувао дете извршио стравичан злочин

Novosti online

25. 11. 2020. у 08:23

ДЕЧАКУ (6) ОДРУБИО ГЛАВУ: Док се мајка порађала по шести пут, човек који јој је чувао дете извршио стравичан злочин

Фото: Јутјуб/Принтскрин

ЈЕДАН мушкарац у Русији ухапшен због сумње да је убио и одсекао главу шестогодишњем дечаку са кухињским ножем, док се мајка малишана порађала по шести пут у болници.

Како наводе медији, 36-годишња жена се порађала, а на њеног сина пазио је 47-годишњи Сергеј Подгорнов у породичној кући у граду Енгељс. Дечаков очух Михаил Грушин (33) пронашао је тело детета без главе у кухињи пошто се вратио кући.

Када су полиција привела Подгорнова, он је иницијално говорио да се не сећа да је детету одсекао главу. Међутим, после је полицији испричао шта се десило.

- Изашао сам на трем испред куће и запалио цигарету. Када сам се вратио назад, попио сам још једну чашу пића и онда сам схватио шта сам урадио. Изашао сам напоље да сачекам полицију - испричао је Подгорнов који је по свему судећи био под утицајем дроге и алкохола.

Старија сестра убијеног дечака, Арина Кузњецова (15), казала је да је био пето дете у породици. Ова малотеница испричала је да јој се мајка порађала у тренуцима када се десио овај ужасни злочин.

Локалне власти саопштиле су да је Елена у породилишту. Такође, представници власти покушали су да говоре са породиљом у вези са сахраном њеног сина, али им није било дозвољено да уђу у установу због мера против корона вируса.

Према руском закону, осумњиченом прети 15 година робије.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)