ДА ЛИ ЋЕ ОВО УВЕСТИ СВЕ АВИО КОМПАНИЈЕ? Нема летења без вакцинисања против короне

Срна

23. 11. 2020. у 20:25

ДА ЛИ ЋЕ ОВО УВЕСТИ СВЕ АВИО КОМПАНИЈЕ? Нема летења без вакцинисања против короне

Илустрација

МЕЂУНАРОДНИ авионски путници у будућности ће морати да докажу да су вакцинисани против ковида 19 да би могли да уђу у авионе компаније "Кантас", саопштио је аустралијски превозник.

Шеф компаније Ален Џојс изјавио је да ће овакав потез бити "неопходност" када вакцине буду доступне.

- Кроз разговоре са колегама из осталих превозника широм света закључио сам да ће то бити уобичајена ствар -изјавио је Џојс, пренЕо је Би-Би-Си.

Аустралија је затворила своје спољне границе на почетку пандемије, а сви повратници морају у карантин.

Џојс је изјавио да "Кантас" тренутно разматра измене у правилима пружања својих услуга за међународне путнике док авио-индустрија планира наставак пословања.

- Тражићемо од људи да буду вакцинисани прје него што могу да уђу у авион. Сматрамо да ће то бити неопходност за стране посетиоце који долазе и људе који одлазе из ове земље - рекао је Џојс.

Он је изјавио да увек постоје изузеци за сваку вакцину из медицинских разлога, али је нагласио да то "треба да буде једина основа".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Mile

23.11.2020. 23:26

Dodje trenutak kada kazes dosta i lupis rukom o sto. Osmelili se i zahtevaju da poseduju i nase telo ne samo dzepove koji su nam ispraznili i naterali da radimo do groba, oduzeli nam pravo na zdravstvenu negu kroz beskrajno cekanje na kraju se pokaze nebitan pregled ne-zainteresovanog lekara. Radimo do smrti, povecavaju granicu penzije povecavaju takse, akcize, takse na taksu. Poseduju medije koji su im saucesnici. Posedujue "nasu" vlast. Kako ce da puknu ko Hitler!. Misle da su najaci! uvek je bilo i bice ovo ciscenje. Radujmo se je su dosli do vrhunca a sada mogu samo dole ovi sto nam smestaju ove igre!