"БИЛ ЈЕ СЕКСУАЛНИ ПРЕДАТОР": У постхумној књизи главна актерка "афере Моника" открива Клинтонове - два најкорумпиранија политичара на свету

Дубравка Савић

21. 11. 2020. у 22:18

КЛИНТОНОВИ су велики јадници!

БИЛ ЈЕ СЕКСУАЛНИ ПРЕДАТОР: У постхумној књизи главна актерка афере Моника открива Клинтонове - два најкорумпиранија политичара на свету

Фото AП

Тврди ово у књизи "Корпа пуна јадника" Линда Трип, главни покретач "афере Левински", због које је покренут опозив тадашњег председника САД Била Клинтона. Ово "завештање" Трипове појавиће се у Америци 8. децембра, осам месеци пошто је ауторка у 70. година преминула од рака панкреса. У тренутку када је демократска администрација на прагу повратка у Белу кућу, Трипова, у деловима књиге које преносе западни медији, тврди да је бивши председник САД требало да буде "регистрован као сексуални преступник". Некадашњу прву даму, некадашњу државну секретарку и кандидаткињу за председницу САД Хилари Клинтон, која је у Бајденовој администрацији већ виђена као амбасадорка САД у Уједињеним нацијама, описује као бескрупулозну жену жедну власти.

- Клинтонови су два најкорумпиранија политичка оперативца која су икад ходала светском сценом - тврди Трипова.

Својевремено запослена у Белој кући и Пентагону, Трипова се "прославила" тајним снимцима некадашње стажисткиње у Овалном кабинету Монике Левински, који су увели, у години док се припремало бомбардовање Србије, Била Клинтона у процес импичмента. Трипова тврди да се тадашња прва дама користила истим "прљавим триковима" као некадашњи председник Ричард Никсон, који је због "афере Вотергејт" поднео оставку.

- Ништа није могло да спречи Хилари да оствари главни циљ, осам година на челу Америке - наводи Трипова.

То је, додаје, укључивало контролу свих скандала током Билове администрације, од "Вајтвотера", преко "Филгејта", "Травелгејта", уз небројене ерупције које је са разним женама изазвао Бил "неуморном серијском зависношћу од жена".

Трипова, која је радила на својим мемоарима до изненадне смрти, заједно са адвокатом Денисом Карстенсом, пише да су сексуалне "порције" биле Клинтонова дневна потреба, па су жене нон-стоп улетале у Овални кабинет да га задовоље. Стажисткиња Моника Левински са своје 22 године била је делић његове сексуалне лепезе са својим посетама кабинету, никад дужим од 10 минута.

МОНИКА ЗАВРШИЛА У “СИБИРУ”

- Бил, нарцистички сексуални предатор, није схватао у шта се она претвара, све док није решио да је се отараси - наводи Линда Трип.

Моника је склоњена из његовог видокруга у Пентагон, који су звали "Сибир", априла 1996. године. Ту је Линда упознала знатно млађу девојку, која је почела да јој се исповеда о умишљеној романси са "великим Њим" како је звала Била када је била добре воље, или "великим чудовиштем", када је била нерасположена и претила самоубиством.

- Током година су биле стотине жена. Клинтон је посвећивао огромну количину времена задовољењу својих незајажљивих жеља, баш као и његово особље, које га је покривало - наводи Трипова.

Када би беспомоћне жртве запретиле да ће изаћи у јавност, Клинтонова машинерија сваљивала је терет на њихова леђа, политиком личне деструкције. Медији би, каже Трипова, довели у питање кредибилитет тих жена, и оне би биле осрамоћене.

- Морамо само да их уништимо - говорила би Хилари често о листама непријатеља, укључујући и жене које су говориле о Биловом сировом злостављању.

Трипова, која је 1993. и 1994. године радила са председниковим особљем из Овалног кабинета, у својим мемоарима је користила личне дневнике које је водила годинама.

- Хилари је свесно прикривала Билове сексуалне нагоне, који су се отимали контроли. То је морала да чини уколико је желела да оствари оно што је сматрала својим позивом, да постане председница САД. И ту није било милости - истиче Трипова.

Та немилост испољавала се, додаје, језиком "од кога би се и морнар постидео":

- Ти ј...ни кучкин сине! - викала је на Била често, што је изашло и у јавност када је губио конгресну битку за Арканзас 1974. године.

Бил је њу називао "п....ком". Обоје су, иначе, овај термин често користили за жене.

Фото АП

Трипова каже да су обоје глумили у јавности годинама, држећи се за руке само пред камерама. Свакодневно су се борили за моћ. Живели су у паралелном универзуму, са женама, играма новца, љигавим детаљима и приватним истрагама, што Трипова назива "мафијом из Литл Рока". Они њима лојални су били награђени када су уздигли Клинтонове из Арканзаса до Беле куће.

Посебно место за Хилари међу лојалнима је заузимао Винс Фостер, који ју је први запослио у адвокатској фирми. За њих се говорило да су дуго били у вези. Он је, наводно, био упућен у све Хиларине мрачне послове, она му је препуштала све проблеме. Љубазан и фин по природи, изузетан стручњак, Фостер је 20. јула 1993. године отишао до парка поред реке Потомак у Вашингтону и повукао обарач ка себи. Није оставио поруку ни супрузи, ни деци.

На вест о његовој смрти шефица кабинета Клинтонове брзо је испразнила његов сто, а Линдина сугестија да би требало да се позове Тајна служба како би се заштитили потенцијални докази изазвала је, каже Трипова, гневну реакцију Хилари. Она није хтела да дозволи "ј...ним гоничима" приступ "ј...ној канцеларији" покојног Фостера. То је била и последња Линдина опаска у Белој кући. Убрзо је пребачена у Пентагон.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

ЕКСПЛОЗИЈЕ У ДАМАСКУ: Израелски напад на аеродром?